Μπορεί να θεωρηθεί άκυρη η μεταγραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα!

Η διαμάχη μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης για ην μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, φαίνεται ότι θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

Η διαμάχη μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης για ην μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, φαίνεται ότι θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Ως γνωστόν η Μπαρτσελόνα στις 12 Ιουλίου, ενεργοποίησε την ρήτρα αποδέσμευσης των 120.000.000 ευρώ κι απέκτησε τον Γάλλο επιθετικό.
Η ρήτρα αυτή είχε μειωθεί σε αυτό το ποσό, από τα 200.000.000 που ήταν μέχρι τις 12 Ιουλίου, αλλά η Ατλέτικο ισχυρίζεται ότι η συμφωνία μεταξύ των Καταλανών και του παίκτη είχε επιτευχθεί πολύ πριν, οπότε έπρεπε να ισχύσει η μεγαλύτερη ρήτρα.

Ο Πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέβας ισχυρίστηκε ότι μπορεί ακόμη και να ακυρωθεί η μεταγραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα! Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος έχει ήδη παίξει με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στη φιλική ήττα με σκορ 2-1 από την Τσέλσι στο Τόκιο.  
«Είναι δυνατό να εμποδιστεί η μεταγραφή του παίκτη», δήλωσε ο Τέβας..
«Η La Liga θα πρέπει να αποφασίσει ποια πορεία δράσης θα λάβει στη συνέχεια. Η Ατλέτικο κατήγγειλε στην Ομοσπονδία ότι θεωρεί άκυρη αυτή τη μεταγραφή. Υπάρχει μια διαδικασία που έχει τεθεί σε κίνηση και εκείνοι που την επιβλέπουν θα πρέπει να επιλύσουν την υπόθεση.
Στο παρελθόν η Ατλέτικο είχε καταγγείλει στη FIFA την Μπαρτσελόνα, για μία εικαζόμενη προσέγγιση του παίκτη, τον δεκέμβριο του 2017. 

Ο παίκτης είχε απορρίψει προσφορά από την ομάδα του Βαλβέρδε το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ο Ατλέτικο ισχυρίζεται ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας  του μίλησαν και πάλι τον Μάρτιο και κατηγόρησε την Μπαρτσελόνα για ασέβεια προς τον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.