Αντιδρούν οι οπαδοί της Πόρτο για Κοεντράο!

Με ανακοίνωσή τους οργανωμένοι οπαδοί των "Δράκων" τίθενται ενάντια στη διαφαινόμενη συμφωνία με τον 31χρονο Πορτογάλο εξγώντας τους λόγους!

Πρόβλημα από εκεί που δεν το περίμεναν οι εμπλεκόμενες πλευρές προέκυψε στην προοπτική της απόκτησης του Φάμπιο Κοεντράο από την Πόρτο! Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών των «Δράκων», προέβη σε προειδοποιητική ανακοίνωση προς τους διοικούντες την ομάδα ζητώντας να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση και την υποστηρίζουν μνημονεύοντας συγκεκριμένα γεγονότα του παρελθόντος εις βάρος της αγαπημένης τους ομάδας με – αρνητικό – πρωταγωνιστή τον 31χρονο ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας.
Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.
Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη).
Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.