Αρνεσεν: “Σπουδαία μεταγραφή ο Εσιτί”

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά με φίλους στο πρόσφατο φιλικό του Δικεφάλου με την Αντερλεχτ και μίλησε και για τον Νιγηριανό αλλά και για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ.

Ο Φρανκ Αρνεσεν, νυν τεχνικός διευθυντής της Αντερλεχτ, βρέθηκε με φίλους και παλιούς γνωστούς στο πρόσφατο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη βελγική ομάδα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε και στον Εσιτί, το νέο μετεγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αλλά και για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε για τον Αγιαξ
: “Σε λίγο θα βαρεθούν οι δυο ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους. Αν δεν κάνω λάθος έχουν αγωνιστεί ήδη δυο φορές τα τελευταία χρόνια. Φυσικά και είναι μια δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ αλλά το ίδιο πρέπει να σκέφτεται και ο Αγιαξ γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα προόδου, κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα και επομένως δεν είναι εύκολη κλήρωση και για τους Ολλανδούς. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτέλεσμα στην Ολλανδία και έχασε την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη”. 

Είπε ακόμη
: “Ο Αγιαξ έχει μια σχολή που βγάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές. Επειδή όμως αυτό έγινε πρόσφατα και επομένως η ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα κενά της, ναι μπορώ να πω ότι είναι καλή είδηση για τον ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με το ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επαναπαυτεί σε αυτό”.

Για το νταμπλ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ και αν παρακολουθεί την πορεία του Δικεφάλου, είπε
: “Φυσικά. Φρόντισα να δω και τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Άξιζε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον σύλλογο ενώ επιβραβεύτηκαν και οι προσπάθειες που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης τα τελευταία χρόνια”.

Είπε για τον Εσιτί
: “Είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας δυναμικός και καλός παίκτης. Γι’ αυτό και λέω απόλυτα, πως ναι, είναι σπουδαία μεταγραφή και με τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ”.

Για το πώς ένιωσε που είδε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, κάποιους από τους οποίους τους ξέρει, είπε
: “Χαρά γιατί συνεργάστηκα μαζί τους και δικαιώνουν απόλυτα όλους εμάς που τους πιστέψαμε. Χάρηκα και για την επιστροφή του Στοχ με τον οποίο μίλησα όπως και με τον Κρέσπο. Σας είπα ότι όσο μπορώ παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι για τα όσα έχει πετύχει. Μακάρι να περάσει και στους ομίλους γιατί είναι κάτι που το θέλει πολύ ο κόσμος, ο πρόεδρος και η ομάδα. Τους εύχομαι το καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.