Βέλεθ: “Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος”

Οι δηλώσεις του Ισπανού κεντρικού αμυντικού για το παιχνίδι (25/7, 21:30) του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού για το Europa League

Ο Φραν Βέλεθ εκπροσώπησε τους παίκτες του Αρη στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του παιχνιδιού του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού για το Europa League. 
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους. Οχι μόνο εμάς αλλά και για τους οπαδούς. Ξέρουμε ότι θα μας στρηίξουνε, θα παίξουνε και αυτοί μαζί μας, δεν εξαρτάται όλη η χρονιά από αυτό το παιχνίδι αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε και να στηρίξουμε τους στόχους μας”.
Πρόσθεσε: ”Εχουμε δουλέψει έναν μήνα και νομίζω ότι στον βαθμό που μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι, είμαστε έτοιμοι για τον έναν μήνα. Στην αρχή των φιλικών δεν ήμασταν καλά, στο τελευταίο δείξαμε σε καλύτερη κατάσταση”.
Είπε ακόμη: “Θα χρειαστούνε όλοι οι παίκτες όχι μόνο αυτοί που θα παίξουνε αλλά και αυτοί που θα είναι ετός 11άδας για να δώσουνε όλοι το σημαντικότερο που μπορούνε”.
Πρόσθεσε: ”Εχουμε μελετήσει την αντίπαλη ομάδα όπως και αυτοί. Εχουνε ισχυρά κομμάτια στο παιχνίδι τους όπως είναι οι αντεπιθέσεις και θα είναι συμπαγείς στην άμυνα. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνίδιού”.
Ρωτήθηκε για το αν δημιουργείται πίεση από την αήττητη έδρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για χρόνια. Είπε: “Δεν μας δημιουργεί άγχος, το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος γιατί ξέρει ότι δεν μας έχουν κερδίσει εδώ για τόσα παιχνίδια”.
Είπε ακόμη: “Αρχικά δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το ότι τα παιχνίδια είναι νωρίς. Είναι σημαντικό που έχει παραμείνει η ομάδα και οι νέες προσθήκες μας ανέβασαν επίπεδο όπως του Ιντέγε και του Ντουάρτε, είναι αρκετά μεγάλο το ρόστερ, έχουμε ποιότητα και νομίζω ότι θα το δείξουμε”
Είπε επίσης: “Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι έχουν μείνει παίκτες που έχουμε συνεργαστεί και την προηγούμενη σεζόν. Νιώθω πιο άνετος”.
Πρόσθεσε: ”Το σημαντικό για μένα προφανώς είναι να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει ο τρόπος που θα κερδίσουμε, είτε με γκολ στο 92′, είτε παίζοντας καλά, το σημαντικό είναι να κερδίσουμε”.
Είπε ακόμη: “Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου. Για μένα θα το αντιμετωπίσω σαν κάθε παιχνίδι, σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μου και να δώσω το 100%”.
Αναφέρθηκε στον κόσμο και είπε: “Μας αρέσει να παίζουμε με τον κόσμο μας στο πλευρό μας και θα το δούνε και οι αντίπαλοί μας ότι ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.