Μπήκε με το …καλησπέρα στο κλίμα ο Ζαχίντ, “ψαρωμένος” ο Νούνες (video)

Άμεση ήταν η προσαρμογή του Γκίας Ζαχίντ, καθώς ο Νορβηγός χαφ έδειξε να μπαίνει πολύ γρήγορα στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Άμεση ήταν η προσαρμογή του Γκίας Ζαχίντ (έτσι προφέρεται το όνομα του), καθώς ο Νορβηγός χαφ έδειξε να μπαίνει πολύ γρήγορα στο κλίμα της νέας του ομάδας. Ο 25χρονος μέσος μαζί με τον έτερο νεοαποκτηθέντα, Ζοάο Νούνες, προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκου και έδειξε ένα μικρό δείγμα της ποιότητας του. Αν και δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα των νέων συμπαικτών του, ο Ζαχίντ ήταν ιδιαίτερα ενεργός και στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του. 

Ο Νούνες ήταν λίγο “ψαρωμένος”, ωστόσο είναι απόλυτα λογικό. Και αυτό γιατί έκανε μονάχα ατομικές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα και δεν έχει το ρυθμό των υπόλοιπων παικτών. Πάντως ο Πορτογάλος στόπερ έπαιξε και αυτός στο μίνι τουρνουά και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προπόνησης των Πράσινων, ενώ ήταν αρκετά ενεργός και μιλούσε συνεχώς στους συμπαίκτες του, προσπαθώντας να καθοδηγήσει την άμυνα. 

Η προπόνηση των Πράσινων έγινε σε δύσκολες συνθήκες, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε 38 βαθμούς το απόγευμα της Τετάρτης. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης, οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι ο Δώνης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες και οι Πράσινοι έπαιξαν σε ένα μίνι τουρνουά.

Το αυριανό πρόγραμμα προπόνησης τροποποιήθηκε και πάλι λόγω του καύσωνα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί στις 09:30 και το απόγευμα στις 18:30. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.