Ντόσα Τζούνιορ: “Ολοι πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο”

Ο 33χρονος αρχηγός της ΑΕ Λεμεσού εκπροσώπησε τους παίκτες της κυπριακής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο αρχηγός της ΑΕ Λεμεσού, Ντόσα Τζούνιορ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της κυπριακής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που έγινε εν όψει του παιχνιδιού (24/7, 21:30) του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 
Ο 33χρονος που είναι στην 4η σεζόν του στην κυπριακή ομάδα, στην αρχή των δηλώσεών του, είπε για τον αγώνα: “Νομίζω ότι όπως είπε ο κόουτς, είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε ευρωπαϊκά ματς. Εχουμε κάποιους παίκτες που έχουν παίξει και παλαιότερα. Θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, απέναντι σε ένα πολύ καλό γήπεδο, με πολύ κόσμο. Δυστυχώς δεν το έχουμε αυτό στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο. Οπότε, προπονητές και παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να απολαύσουμε αυτό το ματς”.
Για τη δική του παρουσία είπε: “Ολοι οι παίκτες σε αυτά τα ματς, απέναντι σε καλές ομάδες, πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά. Όλοι πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο, γιατί είναι σημαντικό ματς, όλη η Ευρώπη θα το βλέπει. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοια ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.