Κλοπ: “Δύσκολο να επιστρέψει ο Κουτίνιο”

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Φελίπε Κουτίνιο να επιστρέφει στη Λίβερπουλ τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Φελίπε Κουτίνιο να επιστρέφει στη Λίβερπουλ τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό των “κόκκινων”, μια τέτοια μετεγγραφή είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή, κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Γενικά, ο Κουτίνιο είναι ένας παίκτης που βοηθά στο 100% κάθε ομάδα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά για να τον φέρουμε πίσω θα έπρεπε να δαπανήσουμε ένα απίστευτα τεράστιο ποσό και δεν είναι η χρονιά να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο. Είναι ευλογία για κάθε ομάδα, όπως φυσικά και για εμάς, αλλά ελπίζω να βρει την τύχη του στην Μπαρτσελόνα”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Έχω επαφή μαζί του, αλλά όχι τόσο στενή, για να μαθαίνω όλα όσα κάνει. Πολλές φορές μαθαίνω από τις εφημερίδες και, αν είναι όλα τόσο αληθή όσο όσα γράφονται για μένα, τότε βλέπω να είναι πολύ χαρούμενος και να υπογράφει σύντομα νέο 6ετές συμβόλαιο μαζί τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.