Θα μετακομίσουν οικογενειακώς στη Μαδρίτη

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από το “Ολντ Τράφορντ”, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, την ίδια στιγμή που τα αδέρφια μετακομίζουν ήδη στη Μαδρίτη.

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από το “Ολντ Τράφορντ”, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, την ίδια στιγμή που τα αδέρφια μετακομίζουν ήδη στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Γάλλος μέσος αναμένεται να κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές χρονικό διάσημα, αφού πρώτα καταφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε θέσει τον μέσο των “κόκκινων διαβόλων”, ως τον πρώτο στόχο της ομάδας του για το εφετινό καλοκαίρι και πλέον περιμένει από τη διοίκηση να ολοκληρώσει τις επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Την ίδια στιγμή, ο Ματίας Πογκμπά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαντσέγκο Θιουδάδ, καθώς έχει ήδη δεχτεί πρόταση από την ισπανική ομάδα. Στη Μαδρίτη αναμένεται να μετακομίσει το προσεχές χρονικό διάστημα και ο άλλος αδερφός του Πογκμπά, ο Φλορεντίν, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει πρόταση από την Μαντσέγκο Θιουδάδ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.