Τζορτζ: “Ο Ουέστμπρουκ με κατάλαβε”

Ο Πολ Τζορτζ υπογράμμισε πως είχε μια συζήτηση με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, πριν αποχωρήσει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πως ο πρώην συμπαίκτης του είχε καταλάβει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Πολ Τζορτζ υπογράμμισε πως είχε μια συζήτηση με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, πριν αποχωρήσει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πως ο πρώην συμπαίκτης του είχε καταλάβει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε πως τόσο η δική του αποχώρηση, όσο και αυτή του Ουέστμπρουκ, ήταν καλή για τους Θάντερ, λόγω των ανταλλαγμάτων που πήραν, εν όψει της νέας ομάδας που θέλουν να χτίσουν. 

Χαρακτηριστικά, ο Τζορτζ δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους Κλίπερς: “Υπήρχε αμοιβαία κατανόηση μεταξύ όλων. Οι Θάντερ πήραν εξαιρετικά πακέτα, τόσο για μένα όσο και για τον Ράσελ, όταν πήγε στους Ρόκετς. Και θεωρήσαμε όλοι, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε και να αλλάξει εποχή η ομάδα. Με τον Ουέστμπρουκ ήταν εύκολη η συζήτηση, ήταν χαρούμενος και καταλάβαινε τι του έλεγα. Μιλήσαμε σαν άνδρες, έδειξε χαρούμενος και ήθελε να κάνω την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.