Χυδηριώτη: “Θα βγούμε πιο δυνατές”

Η Ιωάννα Χυδηριώτη υπογράμμισε πως η εθνική γυναικών θα βγει πιο δυνατή από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η Ιωάννα Χυδηριώτη υπογράμμισε πως η εθνική γυναικών θα βγει πιο δυνατή από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περνάει μια δύσκολο περίοδο και πως οι παίκτριες της εθνικής θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Αρχικά, η Χυδηριώτη τόνισε: “Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη για κάθε αθλητή. Δεχόμαστε αρκετά γκολ. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα βγούμε πιο δυνατές από όλο αυτό, θα δουλέψουμε πιο πολύ κι επειδή η Εθνική ομάδα έχει ψυχή και το έχει αποδείξει πολλές φορές, όπως και πέρυσι και έχουμε κάνει πάρα πολλές επιτυχίες -όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά-, πιστεύω ότι θα βγούμε καλύτερες από όλη αυτή τη κατάσταση”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Πρέπει να βάλουμε κάτω όλα τα παιχνίδια μας να τα δούμε, να τα αναλύσουμε με τους προπονητές μας. Το κάνουμε ήδη αυτό και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα και σίγουρα θα αποδείξουμε και θα δείξουμε σε όλους ότι ήταν μια κακή εμφάνιση σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για το Προολυμπιακό τουρνουά ασφαλώς και προλαβαίνουμε. Η Ελλάδα έχει ψυχή, όλες οι κοπέλες εδώ παλεύουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε εδώ δίνουμε το 100%  μας και σίγουρα την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.