Ξεκαθαρίζει σύντομα το μέλλον του Χατζηγιοβάνη

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια, όμως αν διαπιστωθεί μεγάλη διαφορά στον οικονομικό τομέα, τότε θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας ελπίζει πως η πλευρά του νεαρού μεσοεπιθετικού θα ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι “πράσινοι” δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν το επόμενο καλοκαίρι τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο και αναμένεται να προχωρήσουν στην πώλησή του, αν “ναυαγήσουν” οι διαπραγματεύσεις της ανανέωσης. Ο Νταμπίζας φέρεται να έχει θέσει ως τιμή πώλησης του νεαρού παίκτη το ένα εκατομμύριο ευρώ, αν τελικά αποφασιστεί να παραχωρηθεί άμεσα σε σύλλογο του εξωτερικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.