Έκροθ: “Δεν επιτρέπονταν να μιλάμε για την υπόθεση του Ρονάλντο”

Η Πετρονέλα Έκροθ αποκάλυψε πως η διοίκηση της Γιουβέντους είχε επιβάλει σε όλους να μη σχολιάζουν την υπόθεση βιασμού στην οποία είχε εμπλακεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το προηγούμενο διάστημα.

Η Πετρονέλα Έκροθ αποκάλυψε πως η διοίκηση της Γιουβέντους είχε επιβάλει σε όλους να μη σχολιάζουν την υπόθεση βιασμού στην οποία είχε εμπλακεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το προηγούμενο διάστημα. Ο πρώην παίκτρια της γυναικείας ομάδας της “βέκια σινιόρα”, η οποία συνεχίζει την καριέρα της στην Τζουργκάρντεν δεν έκρυψε τη δυσφορία της για τους περιορισμούς που υπήρξαν στον ένα χρόνο, που φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. 

Η 29χρονη παίκτρια από τη Σουηδία τόνισε στον Τύπο της πατρίδας της: “Μας απαγορευόταν να μιλάμε για την υπόθεση. Μέναμε σιωπηλές και δεν μπορούσαμε να το αναφέρουμε. Το μοναδικό που κάναμε ήταν να κρατάμε ένα χαμηλό προφίλ και να δουλεύουμε σύμφωνα με τις αξίες του συλλόγου. Ήμουν κλειστή γιατί ένιωθα ότι οι απόψεις μου δεν υπολογίζονταν. Αισθανόμουν κάπως σαν φυλακισμένη. Δεν μπορούσα να κάνω ό,τι ήθελα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Μπορείτε να δείχνετε τη μία πλευρά του νομίσματος, αλλά υπάρχουν πολλά που παραμένουν κρυμμένα, πράγματα που δυστυχώς δεν συζητιούνται ή δείχνονται και πάει λέγοντας. Είσαι πολύ περιορισμένος σε τόσα πολλά. Είναι ορισμένα που μπορείς να κάνεις και άλλα όχι, που δεν είναι τόσο καλό. Ένιωθα ότι θα έχανα ένα μέρος του εαυτού μου. Ήταν δύσκολο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.