Ίλιγγος από τις αμοιβές των αθλητών μέσω Instagram !

Το Instagram είναι από τις κύριες πλατφόρμες όπου οι άνθρωποι δημοσιοποιούν τα νέα τους. Αθλητές και διασημότητες έχουν αξιοποιήσει το συγκεκριμένο μέσο για να... κόβουν χρήματα!

Το Instagram έχει γίνει μια από τις κύριες πλατφόρμες όπου οι άνθρωποι δημοσιοποιούν τα νέα τους και με το πέρασμα των χρόνων, ορισμένοι αθλητές και διασημότητες έχουν αξιοποιήσει πραγματικά τα κοινωνικά μέσα με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα δημόσια πρόσωπα χρησιμοποιούν πάντα τις κοινωνικές τους πλατφόρμες για να προωθήσουν κάποιο προϊόν και μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα κοινωνικά μέσα για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Αλλά αυτό που ποτέ δεν ακούσαμε είναι πόσα χρήματα κερδίζουν οι αθλητές και οι διασημότητες μόνο από το Instagram και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ποσά θα σας σοκάρουν.

Σύμφωνα με τον HopperHQ, οι 7 υψηλότερα αμειβόμενοι αθλητές μέσω του Instagram είναι ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει παίξει από το 2013.

Την…κούρσα οδηγεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο τρίτος υψηλότερα αμειβόμενος σε όλο το Instagram καθώς κερδίζει 750.000 δολάρια για κάθε post που μοιράζεται στα 133 εκατομμύρια οπαδούς του!
Οι μόνοι άλλοι δύο αθλητές που βρίσκονται κοντά στον Ρονάλντο, είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος κερδίζει 600,000 ανά post και ο Μέσι, ο οποίος κερδίζει 500,000 δολάρια ανά post.

Στο κλείσιμο της λίστας του Top 10 είναι ο Ιρλανδός αστέρας μεικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακ Γκρέγκορ (125.000 δολάρια ανά post), ο Ινδός άσος του κρίκετ Βιράτ Κολί (120.000 ανά post) και ο Στέφεν Κάρι (110.000 ανά post).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nice skills @garethbale11 #timeonyourhands @wish

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shoutout to my man @kortneumann on killing the design of the #Curry4. It was great collaborating with you my man. Respect.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wardell Curry (@stephencurry30) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Vamos Argentina! @adidasfootball #HereToCreate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.