Ο Σαββίδης θα δώσει τη λύση

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, σε συνεργασία με τους Φραγκούλη και Λυσσαρίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, σε συνεργασία με τους Φραγκούλη και Λυσσαρίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο απόστρατος αξιωματικός Φράγκος Φραγκούλης και ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του μπασκετικού τμήματος.

Σύμφωνα με αυτά, απαιτούνται περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για παλιότερα χρέη της ομάδας και τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν. Ο Φραγκούλης επικοινώνησε με τον Σαββίδη, στον οποίο παρουσίασε τα στοιχεία και τα οικονομικά δεδομένα. Ο Σαββίδης φέρεται θετικός να αναλάβει τις τύχες του μπασκετικού ΠΑΟΚ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μπάτζετ της νέας σεζόν θα οριστεί στις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ εφόσον αποφασιστεί από την πλευρά Σαββίδη να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, θα τρέξει ο προγραμματισμός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.