Φερνάντεθ: “Ανάμεσα στα φαβορί η Ελλάδα”

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε πως η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, ενώ μίλησε και για την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε πως η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, ενώ μίλησε και για την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τους “φούριας ρόχας” ως μια οικογένεια, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα των ΗΠΑ είναι μια κλάση ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες. 

Αρχικά, ο Φερνάντεθ τόνισε: “Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν πολλές απουσίες, αλλά είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες, μετά είναι η Σερβία, η Ιταλία, η Ελλάδα, ο Καναδάς. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πολλούς καλούς παίκτες”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, μετά το 2017: “Θεώρησα πως έπρεπε να ανακάμψω και να ξεκουραστώ και τώρα είμαι πίσω σε μια μεγάλη οικογένεια. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα που έζησα στην εθνική. Ο Ουίλι μου είχε λείψει πολύ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια”.

Τέλος, ο Φερνάντεθ δήλωσε: “Υπάρχουν πολλοί ηγέτες εδώ, βετεράνοι παίκτες, παίκτες με εμπειρία που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Όλοι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της εθνικής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.