Ήττα για την εθνική από την Αυστραλία

Η εθνική ανδρών ηττήθηκε 9-8 από την Αυστραλία και πλέον θα διεκδικήσει την έβδομη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου κόντρα στη Γερμανία.

Η εθνική ανδρών ηττήθηκε 9-8 από την Αυστραλία και πλέον θα διεκδικήσει την έβδομη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου κόντρα στη Γερμανία. Οι διεθνείς πάλεψαν την αναμέτρηση, όμως στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αυτό ήταν που τελικά της κόστισε τη νίκη.

Η Αυστραλία προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο 3-2, όμως η εθνική αντέδρασε στο δεύτερο, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε ισόπαλες στο ημίχρονο 5-5. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες 8-8. Το γκολ του Κάμπελ στο τέταρτο οκτάλεπτο ήταν αρκετό για τα “καγκουρό”, ώστε να πάρουν τη νίκη. Από δυο γκολ για την εθνική σημείωσαν οι Κολόμβος και Καπότσης. Τρία γκολ για τους Αυστραλούς ο Κέις και δυο ο Γιάνγκερ. 

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-3, 1-0

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Φορντ Τ., Κέις 3, Πάουερ, Έντουαρντς Λ., Ροουτς , Γιάνγκερ 2 , Φορντ Α.1, Πουτ, Χάουντεν , Έντουαρντς Μ. 1 , Χρύσανθος. 

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.