Επιβεβαιώθηκε η Silk Spectre για την σειρά “Watchmen”

Έρχεται τον Οκτώβριο.Όπως υπέθεσαν πολλοί fans, η Jean Smart θα ενσαρκώσει την πρώην Silk Spectre...

Έρχεται τον Οκτώβριο.

Όπως υπέθεσαν πολλοί fans, η Jean Smart θα ενσαρκώσει την πρώην Silk Spectre Laurie Juspeczyk (aka Laurie Blake) στην επερχόμενη σειρά του Damon Lindelof, “Watchmen”. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Lindelof στην παρουσίαση του HBO κατά τη διάρκεια του Television Critics Association.

Στο νέο trailer που προβλήθηκε στο πάνελ, είδαμε τον χαρακτήρα της Smartως Πράκτορα του FBI Blake, δίπλα σε έναν πίνακα, ο οποίος περιέχει την Silk Spectre με κουστούμι. Στο βίντεο η Πράκτορας Blake παραδέχεται ότι συνήθιζε να φορά κουστούμι και να βαρά κακούς τύπους.

Στο trailer που προβλήθηκε στο Comic-Con δεν είδαμε κάποια τέτοια σκηνή. Αντ’ αυτού παρουσιάστηκαν αρκετές με τον Doctor Manhattan και δόθηκε έμφαση στον Adrian Veidt (aka Ozymandias), αλλά και στην υπόθεση της σειράς.

Ο Lindelof επιβεβαίωσε ότι η σειρά είναι sequel στα κόμικς των Moore και Gibbons και ότι η αρχική πλοκή είναι ιερή. “Εξερευνούμε ξανά το παρελθόν, αλλά είναι ιερό. Ένας από τους κανόνες είναι πως ό,τι συνέβη στα 12 τεύχη παραμένει άθικτο, δεν το κάνουμε reboot. Ο Nixon ήταν ακόμα πρόεδρος το ’85, ξαναεκλέχτηκε το ’88, πέθανε ενώ ήταν πρόεδρος και μετά ο αντι-πρόεδρός του, Gerald Ford, έγινε πρόεδρος και νικήθηκε από τον Robert Redford το ’92“. Fun fact, αν και η σειρά διαδραματίζεται το 2019, ο Lindelof επιβεβαίωσε ότι ο Redford είναι ακόμα πρόεδρος “και δεν έχει φύγει από τη θέση από τη δεκαετία του ’90”.

Ακόμα ο Lindelof είπε ότι υπήρχε πολύ αγάπη και ευλάβεια για το αρχικό υλικό και ότι ελπίζει να γίνει κατανοητό όταν κυκλοφορήσει το σύνολο της σειράς.

Ιστορικά, ο δημιουργός των κόμικς, Alan Moore, δεν χαίρεται που τα έργα του αποκτούν μεταφορές. Σε αυτό ο Lindelof είπε:

“Αν κάποιος έλεγε στον Moore την δεκαετία του ’80 που έκανε τα κόμικς, ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτό, γιατί δεν το αφήνει ο δημιουργός του Superman ή δεν μπορείς να κάνεις το άλλο, γιατί δεν το αφήνει ο δημιουργός του Swamp Thing, ο Moore θα έλεγε ‘Ξέχνα το. Θα το κάνω όπως θέλω’. Έτσι ήταν η φύση του. Το ίδιο κάνω και εγώ”.

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), ο οποίος μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία δεν θα είναι ακριβής μεταφορά του graphic novel και θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Το HBO ανακοίνωσε ότι το Watchmen θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.