O Keanu Reeves παραλίγο να πρωταγωνιστήσει και στο Death Stranding

Αλλά ο Kojima είχε άλλες προτιμήσεις.To όνομα του Keanu Reeves έπαιζε πολύ καιρό για τον...

Αλλά ο Kojima είχε άλλες προτιμήσεις.

To όνομα του Keanu Reeves έπαιζε πολύ καιρό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Death Stranding αλλά ο Hideo Kojima τελικά επέλεξε τον Mads Mikkelsen.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη στο San Diego Comic Con: “Αρχικά μου είχαν προτείνει τον Keanu Reeves αλλά εγώ ήθελα τον Mads”. Η πρόταση αυτή είχε έρθει από το Nicolas Winding Refn, ο οποίος υποδύεται τον Heartman στο παιχνίδι.

Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι ανάμεσα σε Mikkelsen και Kojima έχει δημιουργηθεί ένα bromance, το οποίο έχουμε απολαύσει από το Twitter του σκηνοθέτη, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του ηθοποιού.

Η χρονιά πάντως, είναι καταπληκτική για τον Reeves, αφού εκτός από το νέο “John Wick’ το οποίο έσκισε στις πωλήσεις, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Cyberpunk 2077 ενώ ταυτόχρονα δάνεισε και τη φωνή του σε χαρακτήρα του Toy Story.

Ο Kojima εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φτιάξει το Death Stranding, τονίζοντας πως ήθελε ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό.

“Όταν ξεκίνησα τη νέα μου εταιρεία, ήμουν τελείως μόνος. Το παιχνίδι βασίζεται στον τρόπο που συνδέεσαι με τους υπόλοιπους.”

“Όταν ξεκίνησα την παραγωγή, το πιο εύκολο θα ήταν να φτιάξω ένα παιχνίδι που όλοι θα βρίσκονται σε ένα νησί και θα προσπαθούν να σκοτώσουν τους άλλους. Η δημιουργικότητα είναι αυτή που κάνει τον πολιτισμό να προχωράει. Ζούμε σε μία εποχή που η δημιουργικότητα υπαγορεύεται από αλγορίθμους, κάτι που την καθιστά σχεδόν άχρηστη. Είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε αυτό.”

Το Death Stranding θα έρθει στις 8 Νοεμβρίου του 2019.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.