Οι πιο καλοί οι μαθητές… προκρίνονται!

Ο Ατρόμητος καλείται να διώξει το "φάντασμα" της Μπρεστ κι ο Γιάννης Αναστασίου αυτό της Καμπάλα! Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τους "μαθητές" της Σλοβακίας!

Ο Ατρόμητος ξεκινά σήμερα την έβδομη ευρωπαϊκή περιπέτεια της ιστορίας του και έκτη τα τελευταία  οκτώ χρόνια, γεγονός που αναμφίβολα τον κατατάσσει στα μεγάλα ελληνικά clubs της τελευταίας δεκαετίας. Στις προηγούμενες συμμετοχές έχει να επιδείξει μόλις μία πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης τη σεζόν  2015-16.

Έχει χάσει προκρίσεις από Σεβίλλη, Νιούκαστλ, Άλκμααρ, Σαράγεβο, Φενερμπαχτσέ και Ντιναμό Μπρεστ. Με Νιουκάστλ, Άλκμααρ και Σαράγεβο έφτασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο ο περσινός αποκλεισμός από την ομάδα της Λευκορωσίας στοίχισε πολύ. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, αλλά ένα χρόνο μετά έχει και πάλι την  ευκαιρία. 

Απέναντι στη Ντουνάισκα Στρέντα μπορεί να εξιλωθεί για κάτι που δουλεύει εδώ και δώδεκα μήνες. Καλείται λοιπόν να αποδείξει σε… ελληνικές συνθήκες (θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών) και σε ένα υπέροχο γήπεδο, πως έχει μάθει από το πάθημα του και πως απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα είναι  όντως “Ατρόμητος”.

Ο Γιάννης Αναστασίου δε θέλει να ζήσει νέα Καμπάλα και πρέπει κι εκείνος να δείξει πως έχει ετοιμάσει μια ομάδα πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη από εκείνη του τριφυλλιού που αποκλείστηκε από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Θα είναι κάτα κάποιο τρόπο και δική του εξιλέωση.

Οι κυανόλευκοι λοιπόν πρέπει να μπουν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Να μη δώσουν κανένα δικαίωμα στους Σλοβάκους να τους αιφνιδιάσουν. Στο πρώτο εικοσάλεπτο θα πρέπει ο Ατρόμητος να ελέγξει τον ρυθμό και να τον πάει στα δικά του μετρα. Με σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κανένας εφησυχασμός δε συγχωρείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το κατάλαβε αυτό καλά η Κρακόβια που αποκλείστηκε από τη Ντουνάισκα αλλά το ξέρει καλά κι ο Ατρόμητος που καλείται σήμερα να διώξει τα φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.