Προβλήματα με Μακέντα και Δώνη (video)

Μίνι - "συναγερμός" σήμανε το πρωί στο Όστερμπεϊκ, καθώς ο Κίκο Μακέντα μετά από ένα σπριντ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα.

Μίνι – “συναγερμός” σήμανε το πρωί στο Όστερμπεϊκ, καθώς ο Κίκο Μακέντα μετά από ένα σπριντ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Άμεσα πήγε κοντά του ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος και εξέτασε τον Ιταλό επιθετικό, οι φυσιοθεραπευτές του Τριφυλλιού περιποιήθηκαν τον παίκτη και του έβαλαν πάγο, ενώ δίπλα στον Μακέντα πήγε και ο Γιώργος Δώνης για να ενημερωθεί για την κατάσταση του.

Πάντως οι Πράσινοι θα έχουν καλύτερη εικόνα για τον Μακέντα το απόγευμα, ενώ μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Χρήστος Δώνης. Ο χαφ του Τριφυλλιού αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το φιλικό παιχνίδι με τον Άγιαξ και κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο. Η κατάσταση του Δώνη δεν ανησυχεί τους Πράσινους, ωστόσο χρειάζεται προσοχή. 

Αναφορικά με τον Κριστιάν Κονάν (αυτή είναι η προφορά του ονόματος του), ο Ιταλός επιθετικός έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και αναμένεται το απόγευμα να ανεβάσει ρυθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.