H PUBG Corp δοκίμασε ένα εβδομαδιαίο σύστημα updates αλλά δεν της βγήκε

Δεν είναι και εύκολο.O studio director της PUBG Corp, Brian Corrigan, μίλησε για τα σχέδια της...

Δεν είναι και εύκολο.

O studio director της PUBG Corp, Brian Corrigan, μίλησε για τα σχέδια της εταιρείας να δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο σύστημα updates στο παιχνίδι και πως τελικά αυτά ναυάγησαν.

“Το προηγούμενο φθινόπωρο”, είπε σύμφωνα με το pcgamer, “και το έχω ξαναπεί αυτό. Είχα δηλώσει ότι θα προσπαθήσουμε να φέρνουμε εβδομαδιαία updates στο PUBG. Αρκετοί από εμάς θέλαμε να βελτιώνουμε τα πράγματα όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είμαστε πορωμένοι εξάλλου. Σαν παίκτες θέλαμε να παίζουμε τη βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού, οπότε ως developers θέλαμε να είμαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται.”

 

“Οπότε δοκιμάσαμε να φέρνουμε νέα patches σε εβδομαδιαία βάση τη χρονιά που πέρασε και η αλήθεια είναι ότι απλά δεν δούλεψε. Αν έχετε ξανακάνει κάτι παρόμοιο, θα καταλάβετε πως είναι πραγματικά δύσκολο από άποψη χρόνου. Οπότε φέτος ρίξαμε λίγο την ταχύτητα, φέρνοντας νέο patch κάθε μήνα.”

Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα και σίγουρα σε καμία περίπτωση μειονέκτημα για τον Corrigan. “Το PUBG και το Fortnite είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι και φυσικά ένα ολόκληρο esports πρόγραμμα στο οποίο δίνουμε μεγάλη βάση αυτή τη στιγμή.”

 

Έτσι λοιπόν, αν και η εταιρεία δεν ακολουθεί τη στρατηγική του Fortnite, o Corrigan είπε ότι επιθυμούν να βελτιώσουν την επικοινωνία με την κοινότητα.

Το PUBG ξεκίνησε το τέταρτο season του την προηγούμενη εβδομάδα με τον Corrigan να δηλώνει ότι πλέον έχουν όλες αυτές τις ιστορίες που θέλουν να πουν. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι ετοιμάζουν πολλά στο μέλλον και για να τα δούμε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι λιγάκι υπομονή.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.