Δεύτερη νίκη της Γιουνάιτεντ στη Σανγκάι (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες του International Cahmampions Cup.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό μετά από σουτ του Μαρσιάλ που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.
Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε έξι λεπτά αργότερα όταν ο Άλι βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα με τον Ισπανό να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το πλασέ του Άγγλου διεθνή μέσου μέσα από την περιοχή.
Στο 21ο λεπτό πήραν προβάδισμα οι “κόκκινοι διάβολοι” με την κάθετη πάσα του Περέιρα και το εύστοχο πλασέ του Μαρσιάλ που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Γκατσανίγκα.

Οι πολλές αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου επηρέασαν αρκετά τον ρυθμό του αγώνα. οι “πετεινοί” μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λούκας Μόουρα στο 65ο λεπτό μετά την κεφαλιά πάσα του Σον. Αμφότεροι πέρασαν στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.
Το γκολ της νίκης για τη Γιουνάιτεντ που βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 65ο λεπτό, σημείωσε με πλασέ ο Γκόμες μετά από ωραία συνεργασία με τον Μάτα.

Τότεναμ: Γκατσανίγκα, Βερτόγκεν (46’ Αλντερβάιρελντ), Γουίκερ-Πίτερς (Φόιθ), Τανγκάνγκα (70’ Μαρς), Σισοκό (62’ Έρικσεν), Άλι (62’ Ρόουλς), Γουίνκς (Σκιπ), ΕνΝτομπελέ (46’ Λούκας), Γεωργίου (62’ Γουάιτ), Κέιν (Σον), Πάροτ (46’ Λαμέλα).

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (46’ Ρομέρο), Γιάνγκ (46’ Σο), Ρόχο (46’ Λίντελοφ), Σμόλινγκ (46’ Μπαγί), Μπισάκα (46’ Νταλότ), Πογκμπά )46’ Φρεντ), Περέιρα (46’ Μάτα), Τζέιμς (46’ Γκόμες), Μακ Τόμινεϊ (46’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (46’ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (46’ Ράσφορντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.