Έμειναν στα… πιτς Μακέντα, Κουρμπέλης και Δώνης

Με τρία ονόματα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη έγινε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο πάρκο Μπίλντερμπεργκ του Όστερμπεϊκ.

Με τρία ονόματα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη έγινε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο πάρκο Μπίλντερμπεργκ του Όστερμπεϊκ, καθώς στο ξενοδοχείο έμειναν οι τραυματίες Μακέντα, Δώνης και Κουρμπέλης. 

Πιο σοβαρό δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος αισθάνθηκε το πρωί ενοχλήσεις στη γάμπα, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης θεραπεία και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί αύριο από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο. 

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Μακέντα πιθανότατα θα προφυλαχθεί από τον Γιώργο Δώνη και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τη Φένλο, ενώ τόσο ο Κουρμπέλης (ενοχλήσεις στη γάμπα), όσο και ο Δώνης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) δεν ανησυχούν το ιατρικό τιμ των Πράσινων και μάλλον θα προπονηθούν σε φουλ ρυθμό την Παρασκευή. 

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος προπόνησης συμμμετείχε και ο Κριστιάν Κονάν, ο οποίος ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.