Έδωσαν τα ρέστα τους οι Ισπανοί

Οι ισπανικές ομάδες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ρεκόρ στα χρήματα που δαπάνησαν την εφετινή σεζόν για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση.

Οι ισπανικές ομάδες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ρεκόρ στα χρήματα που δαπάνησαν την εφετινή σεζόν για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, οι Ισπανοί ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ στις εφετινές τους μετεγγραφές, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το “Goal.com”, το ποσό που αναμένεται να ξοδέψουν οι ισπανικές ομάδες την εφετινή σεζόν αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο, καθώς απομένουν αρκετές ημέρες για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου στην ιβηρική χώρα και παράλληλα, αναμένονται και νέες μετεγγραφικές κινήσεις από της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες θα εκτοξεύουν το συγκεκριμένο νούμερο.

Ήδη, η “Βασίλισσα” της Ευρώπης βρίσκεται στην κορυφή των ομάδων, με τα χρήματα που έχει ξοδέψει σε μετεγγραφές, τα οποία φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά πήγαν στους Αζάρ, Μεντί, Γιόβιτς, Ροντρίγκο και Μιλιτάο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.