“Σφήνα” της Τσέλσι για τον Ζαχά

Η Άρσεναλ φέρονταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ούλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, όμως το πρόσφατο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη αλλάζει τα δεδομένα.

Η Άρσεναλ φέρονταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ούλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, όμως το πρόσφατο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι “κανονιέρηδες” μελετούσαν τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια λίρες.

Όμως το ενδιαφέρον της Τσέλσι φέρεται πως έχει εκτοξεύσει τις απαιτήσεις της Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσπαθεί να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή. Η Άρσεναλ είχε καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή από την Κρίσταλ Πάλας, πριν μπει στο “κόλπο” για την απόκτηση του παίκτη και η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι μελετούν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον παίκτη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.