Παπαθεοδώρου: “Ήθελε να φύγει ο Λαρεντζάκης”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπογράμμισε πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήθελε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπογράμμισε πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήθελε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε πως η ιστορία με την αποχώρηση του νεαρού παίκτη από την Ένωση είχε ξεκινήσει πριν αναλάβει ο ίδιος τα ηνία της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”: “Θα πω τι ξέρω. Η ιστορία του Γιαννούλη έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Πριν πάω στην ομάδα. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί που μεγάλωσε μαζί με την ομάδα. Βοήθησε πολύ στις επιτυχίες και ήταν σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Όταν ανέλαβα είχε γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, στην οποία είχε δηλώσει ότι ήθελε να αλλάξει, να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, παρά το συμβόλαιο που του προτάθηκε. Ξεκίνησα τον σχεδιασμό, χωρίς να τον έχω στο μυαλό μου σαν μέλος της ομάδας γιατί είχε δηλώσει πως ήθελε να φύγει. Ο πρόεδρος ήθελε να ανανεώσει ο παίκτης”.

Και συμπλήρωσε: “Πριν τρεις μέρες του δήλωσα ότι είναι ευπρόσδεκτος με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που είναι απαράβατες. Του είπα ότι δεν πρόκειται κανείς να έχει μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο, και επιπλέον θα έπρεπε να παλέψει για τον χώρο του. Του είπα να το σκεφτεί και την επόμενη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά και εμείς σαν ΑΕΚ πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτό που έχουμε πει. Δεν θέλω να αναλύσω οικονομικά δεδομένα. Δεν με αφορούν αυτά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.