“Οχι” της Καρδίτσας στην Basket League

Η Καρδίτσα απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στην Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ πλέον καλείται να βρει την ομάδα που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία με wild card.

Η Καρδίτσα απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στην Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ πλέον καλείται να βρει την ομάδα που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία με wild card. 

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας:

«Σε απάντηση της πρόσκλησης της Ε.Ο.Κ., το σωματείο μας σήμερα, εγγράφως δήλωσε πως δε θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Η απόφαση αυτή, προήλθε μέσα από ανοικτές διαδικασίες, όπως η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουλίου αλλά και από συζητήσεις που έγιναν όλες τις προηγούμενες ημέρες, για τις οποίες τηρούμε την αρχή της εμπιστευτικότητας. 

Μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής στην Α1 και μέσα σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ έθεσε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, θέλοντας να διαφυλάξει το παρόν αλλά και το μέλλον του σωματείου μας.

Χωρίς εγγυημένα έσοδα, χωρίς το νέο κλειστό γυμναστήριο να έχει λειτουργήσει ακόμη, χωρίς χρόνο για εκτεταμένες συζητήσεις με ενδιαφερόμενους και με δεδομένη την αναγκαιότητα εύρεσης ενός μεγαλομετόχου για τη σύσταση Κ.Α.Ε., η απόφασή μας λήφθηκε με αίσθηση της πραγματικότητας αλλά και με το αίσθημα της ευθύνης.

Με την απόφαση αυτή, ο σχεδιασμός του σωματείου μας όχι μόνο ανατρέπεται, αντίθετα προβάλλεται και ενισχύεται, αφού μέσα από αυτή τη διαδικασία, αναδείχθηκαν βασικά μέρη του, όπως είναι η σημασία της λειτουργίας του νέου κλειστού, αλλά και η ανάγκη για οικονομική βιωσιμότητα.

Σίγουροι για την επιλογή μας, υπερήφανοι για όσα έχει καταφέρει ο σύλλογός μας, αλλά ταυτόχρονα φιλόδοξοι για νέες αντίστοιχες ευκαιρίες στο μέλλον, προγραμματίζουμε τη νέα περίοδο, που θα μας βρει στην Α2 Εθνική, αλλά και στο νέο κλειστό γυμναστήριο από την αρχή της περιόδου, κάτι που με τόση προσμονή αναμένουμε.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας για το ενδιαφέρον και πολύ σύντομα, θα ενημερωθούν για κάθε πτυχή του σχεδιασμού μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.