Εσίτι: «Αισθάνομαι σα στο σπίτι μου»

Ο 25χρονος Νιγηριανός χαφ μίλησε για την άμεση προσαρμογή του στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλομ κι όχι μόνον.

Τις πρώτες του δηλώσεις στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Άντερσον Εσίτι. Το πλέον πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ δημιούργησε αίσθηση με την άμεση προσαρμογή του και με αφορμή τις εικόνες που τον έδειξαν να συμμετέχει από την πρώτη του μέρα στο καραόκε της ομάδας σχολίασε σχετικά:«Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί αισθάνθηκα πως είμαι μέρος της ομάδας, το κλίμα είναι εξαιρετικό και οι παίκτες με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Όταν ήρθα εδώ, αμέσως αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου! Το περιβάλλον ήταν πολύ οικείο, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω… το παρελθόν μου στην Πορτογαλία με βοηθά, μιλάω, καταλαβαίνω αρκετά.. Υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι, ο προπονητής είναι Πορτογάλος και πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής η προσαρμογή μου».
Ο ίδιος αποκάλυψε μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με την ομάδα πως το τηλέφωνό του δε χτύπησε τώρα πρώτη φορά από ανθρώπους του «Δικεφάλου», όπως επίσης πως η ιδέα του ΠΑΟΚ για τον ίδιο δεν προέκυψε τώρα: «Πέρα από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, είχα λάβει πάρα πολλά σχόλια από φίλους του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό με την Γάνδη πριν από δύο χρόνια που μου έγραφαν: Έλα στον ΠΑΟΚ. Δέχθηκα τεράστια αγάπη εκείνη τη μέρα.
Από εκεί που τα βίντεο μου δεν είχαν καθόλου σχόλια, ξαφνικά γέμισαν από φίλους του ΠΑΟΚ. Όποτε όταν με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είπα θέλω να πάω εκεί, είχα λάβει ήδη τεράστια αγάπη!».
Αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Ήδη έκανα ένα μήνα προετοιμασίας με την πρώην ομάδα μου, δούλευα κανονικα και είμαι σε καλή κατάσταση με εξαίρεση τις δυο τελευταίες ημέρες που έπρεπε να ολοκληρώσω τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που μου λείπει είναι λίγος ρυθμός που ανακτώ με τις καθημερινές προπονήσεις αλλά είμαι σε καλή κατάσταση και αν με επιλέξει ο προπονητής θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».
Για το ρόλο του εντός αγωνιστικού χώρου: «Αυτό που κάνω στο γήπεδο είναι να καταστρέφω το παιχνίδι του αντιπάλου. Να παίρνω τη μπάλα και να την μεταβιβάζω γρήγορα στους παίκτες μου για ανάπτυξη. Έχω μια σωματική δύναμη την οποία μου χάρισε απλόχερα ο Θεός. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου γνώρισμα και αυτό είναι που βγάζω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου…».
Κι η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον διερχόμενο Τσούμπα Άκπομ να του απευθύνει ερώτημα για το αν νιώθει έτοιμος να … ορμήξει στους αντιπάλους: «Είμαι έτοιμος να κυριαρχήσω…», αποκρίθηκε 25χρονος χαφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.