Το βάθρο του $1 δισ. πατά το “Spider-Man: Far From Home”

Ο Spider-Man τα κατάφερε!To "Spider-Man: Far From Home" ξεπέρασε στο $1 δισ. στο παγκόσμιο box...

Ο Spider-Man τα κατάφερε!

To “Spider-Man: Far From Home” ξεπέρασε στο $1 δισ. στο παγκόσμιο box office και έγινε η πρώτη ταινία του ήρωα που πάτησε το εν λόγω βάθρο.

Σύμφωνα με το THR, οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ είναι $333 εκ., ενώ τα παγκόσμια έσοδα έφτασαν τα $672 εκ. Συνολικά η ταινία έχει εισπράξει $1,005 δισ.. Το “Spider-Man: Homecoming” (2007) είχε αποφέρει μόλις $880 εκ..

Αυτή η ταινία έγινε η 40η που πατάει το βάθρο του $1 δισ. και βρίσκεται στην ίδια λίστα με τα “Avengers: Endgame” ($2.79 δισ.) και “Captain Marvel” ($1,13 δισ.) ως η τρίτη ταινία που πέρασε το εν λόγω όριο για το 2019.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία της Sony που πατά τα έσοδα του $1 δισ. πίσω από το “Skyfall” του 2012 με $1,1 δισ..

Οι Sony Pictures και Marvel Cinematic Universe ξόδεψαν $288 εκ. σε διαφημίσεις, το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδευτεί ποτέ για ταινία του είδους. Πρόσφατα, το “Avengers: Endgame” έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών, ενώ η Disney έχει εισπράξει πάνω από $18 δισ. από τα projects της Marvel την τελευταία δεκαετία.

Το “Spider-Man: Far From Home” είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) και θα ολοκληρώσει το “Avengers: Endgame” και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων “Infinity Saga” της Marvel.

To “Spider-Man: Far From Home” έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming” και ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει τον Kraven στην τρίτη ταινία. Σεναριογράφοι είναι οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στη νέα ταινία βλέπουμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του βλέπουμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Στον επίλογο του “The Infinity Saga” παραλίγο να βλέπαμε τον Sam Wilson ως Captain America και τον Captain Britain, ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Ferige ξεκαθάρισε τη διαφορά των όρων ‘Snap’ και ‘Blip’, που ακούγονται στην ταινία.

Στο Comic-Con, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, το Hall H γέμισε με ανακοινώσεις που έκανε ο Kevin Feige σχετικά με τα νέα projects που θα φέρουν τα δύο στούντιο. Στην 4η Φάση θα ανήκουν πέντε ταινίες, οι “Black Widow” (1 Μαΐου 2020), “Eternals” (6 Νοεμβρίου 2020), “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (12 Φεβρουαρίου 2021), “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (7 Μαΐου 2021) και “Thor Love and Thunder” (5 Νοεμβρίου 2021), και πέντε σειρές, οι “The Falcon and the Winter Soldier” (Φθινόπωρο 2020), “WandaVision” (Άνοιξη 2021), “Loki” (Άνοιξη 2021), “What If?” (Καλοκαίρι 2021) και “Hawkeye” (Φθινόπωρο 2021). Επίσης, ανακοινώθηκαν τα “Blade” και το “Guardians of the Galaxy Vol.3”, τα οποία θα ανήκουν στην 5η Φάση. Αναμένουμε επίσης, να δούμε ταινία “Avengers”, αλλά με άλλη ομάδα.

Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.