Καθησυχάζει ο George Miller για τα sequel του Mad Max

"Το χάος σταθεροποιήθηκε", μας λέει ο σκηνοθέτης.Ο George Miller, δημιουργός και σκηνοθέτης των...

“Το χάος σταθεροποιήθηκε”, μας λέει ο σκηνοθέτης.

Ο George Miller, δημιουργός και σκηνοθέτης των ταινιών Mad Max, καθησύχασε το κοινό λέγοντας πως τα sequel του “Mad Max: Fury Road” “θα γίνουν”, παρά τη συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη με την Warner Bros.

“Υπάρχουν δύο ιστορίες, και οι δύο περιλαμβάνουν τον Mad Max και μία ιστορία για την Furiosa” είπε ο Miller όταν ρωτήθηκε για το στάδιο που βρίσκονται τα sequel από το IndieWire. “Ακόμα λύνουμε, πρέπει να τελειώσουμε αυτό με την Warner, φαίνεται να είναι αρκετά ξεκάθαρο πως θα γίνουν.”

Όσο για τη διαμάχη, η εταιρεία παραγωγής του Miller, ονόματι Kennedy Miller Mitchell, μήνυσε την Warner το 2017, αφού η τελευταία αρνήθηκε να πληρώσει το μπόνους εκατομμυρίων. Το εν λόγω μπόνους θα πληρωνόταν αν το τελικό κόστος του “Fury Road” έβγαινε κάτω από 157 εκ. δολάρια (USD). Ο προϋπολογισμός όμως της ταινίας το ξεπέρασε αυτό το ποσό, με την εταιρεία του Miller να υποστηρίζει πως αυτό συνέβη λόγω “ουσιαστικών αλλαγών και καθυστερήσεων” που δημιούργησε η ίδια η Warner. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, το “χάος έχει σταθεροποιηθεί” όπως πληροφορεί και ο Miller, “και γίνεται εξαιρετικά θετικό καθώς όλα φαίνονται να ηρεμούν μετά τη συγχώνευση με την AT&T”.

Όσον αφορά τα σχόλια του σκηνοθέτη, απ’ ό,τι φαίνεται έχουν προγραμματιστεί δύο sequel του “Fury Road”, καθώς κι ένα spin-off της Furiosa, να και κάποιοι ίσως ερμηνεύσουν τα λόγια του διαφορετικά, με αποτέλεσμα να μιλάει συνολικά για δύο ταινίες (ένα sequel κι ένα spin-off). Ο Miller είχε πει παλαιότερα πως η πρώτη συνέχεια έχει τον προσωρινό τίτλο “Mad Max: The Wasteland” και πως θα περιλαμβάνει την επιστροφή του The Doof Warrior.

Εμείς το 2015 δώσαμε στην νέα Mad Max ταινία, το απόλυτο 10άρι, λέγοντας πως στο “Mad Max: Fury Road” η παράκρουση έρχεται στη μεγάλη οθόνη με στωικούς και –φυσικά- παρανοϊκούς χαρακτήρες, ντύνοντας τις ξέφρενες πτυχές της με αίμα, χώμα και ένα συνταρακτικό soundtrack. Αυτό είναι το σινεμά που οραματίστηκε ο Miller: αισχρό, βρώμικο, αστείο και πανέμορφο, που πότε σε καθηλώνει, πότε σε τρελαίνει, και πιο συχνά, στα κάνει και τα δύο.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.