Στον τελικό των 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ

Για τρίτη σερί φορά θα βρεθεί στον τελικό των 50μ. ελεύθερο ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης ο Έλληνας πρωταθλητής.

Μετά την έβδομη θέση του Καζάν και της Βουδαπέστης, ο Κριστιάν Γκολομέεβ θα είναι παρών και στον αυριανό (27/7, 14:09) τελικό στη Γκουανγκζού της Κίνας, καθώς τερμάτισε τρίτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 21.60 και πέρασε ως τέταρτος στο σύνολο.

Κορυφαίος των ημιτελικών ήταν ο Αμερικανός κάτοχος του τίτλου Κάλεμπ Ντρέσελ, ο οποίος κολύμπησε σε 21.18 το 50άρι ελεύθερο. 

Ταχύτεροι του Γκολομέεβ ήταν επίσης ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους (21.53) και ο Βρετανός Μπεν Πράουντ (21.56), ενώ την οκτάδα συμπλήρωσαν, ο Ρώσος Βλαντιμίρ Μορόζοφ (21.65), ο Πολωνός Πάβελ Γιούρασεκ (21.69), ο Ιάπωνας Σίνρι Σιούρα (21.74) και ο Αμερικανός Μάικλ Άντριου (21.77).

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: 
«Είμαι χαρούμενος. Δεν ήταν άσχημη κούρσα, υπήρχε λίγο άγχος για να μπω στον τελικό. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορος ο χρόνος, αλλά στόχος ήταν να μπω στον τελικό και να είμαι συγκεντρωμένος εκεί, να κάνω μια πολύ καλή κούρσα και άμα βγει όπως πρέπει να είμαι και στα μετάλλια. Έβλεπα ότι είμαι κοντά στον Πράουντ, κρίθηκε στην τελευταία χεριά, ίσως η εκκίνηση να μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα. Θα ήθελα στον τελικό να πάω κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 21.44, θα προσπαθήσω. Είμαι χαρούμενος όμως, είναι η τρίτη φορά που μπαίνω σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε τελικό, οπότε όλα καλά. Τώρα θα ξεκουραστώ θα συγκεντρωθώ και θα κολυμπήσω λίγο το πρωί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.