Χωρίς Μακέντα και Κουρμπέλη με Φένλο, ντεμπούτο για Ζαχίντ και Νούνες

Τόσο ο Κίκο Μακέντα, όσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα αγωνιστούν στο τέταρτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τη Φένλο (27/07, 16:00, live Novasports 1 HD).

Τόσο ο Κίκο Μακέντα, όσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα αγωνιστούν στο τέταρτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τη Φένλο (27/07, 16:00, live Novasports 1 HD). Ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης, ωστόσο θα προφυλαχθεί από τον Γιώργο Δώνη, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Εκτός θα μείνει και ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή, καθώς και ο Γιοάν Μολό.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνουν κόντρα στη Φένλο οι Γκίας Ζαχίντ και Ζοάο Νούνες. Ο Νορβηγός θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού έκανε προετοιμασία και με το ΑΠΟΕΛ και είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο σε σχέση με τον Πορτογάλο στόπερ που έκανε μονάχα ατομικές προπονήσεις, προτού υπογράψει στο Τριφύλλι. 

Αναφορικά με τα πλάνα του Δώνη για το φιλικό ματς με τη Φένλο, αυτή τη φορά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα βάλει “βασικούς” και “αναπληρωματικούς”, αλλά μεικτές ενδεκάδες και θα δοκιμάσει κόντρα στους Ολλανδούς κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.