Εκτός στόχων Δράκου και Νέγρης

Χωρίς επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης για τους δύο Έλληνες αθλητες.

Η Νόρα Δράκου αοχώρησε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας χωρίς να έχει πετύχει κανένα στόχο και κυρίως κανένα όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, μετά και την κούρσα των 50μ. ελεύθερο.

Μακριά από το ατομικό του ρεκόρ στα 1500μ. ελεύθερο έμεινε και ο Δημήτρης Νέγρης, καθώς τερμάτισε 27ος σε 15.25.71. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν βγήκε τίποτα, δεν ένιωθα πολύ καλά από την αρχή και μετά δεν μπόρεσα να ακολουθήσω. Σίγουρα η εμπειρία εδώ ήταν μεγάλη, αλλά πρέπει να συναγωνίζομαι περισσότερο σε υψηλό επίπεδο για να βελτιωθώ κι εγώ. Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο και θα τα δώσω όλα στο ΟΠΕΝ».

Από την άλλη πλευρά, η 26χρονη Νόρα Δράκου πήρε την 21η θέση στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο με χρόνο 25.19 και έμεινε εκτός ημιτελικού, αλλά και μακριά από το όριο που ήταν 24.77. Έτσι ολοκληρώνει την παρουσία της στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με δύο 21ες θέσεις, στα 50μ. ύπτιο και ελεύθερο, και μια 30η στα 100μ. ελεύθερο, αλλά και επιδόσεις μακριά από τα ρεκόρ της.

Η ίδια είπε: «Ολοκληρώθηκε ένα πολύ άσχημο meeting για μένα. Έμεινα πολύ μακριά από τα ρεκόρ μου σε όλα τα αγωνίσματα δυστυχώς, για κάποιους λόγους που δεν ξέρω, θα συζητήσω. Δεν μου βγήκε τίποτα από ό,τι έκανα φέτος, μια πολύ άσχημη χρονιά κλείνει για μένα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την προπόνησή μου, τι δεν πάει καλά, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο ότι έχω “κολλήσει” σε κάποιους χρόνους αρκετά χαμηλούς και για κάποιο λόγο δεν μπορούν να “κατέβουν” άλλο. Ή κάτι πρέπει να αλλάξω κάτι πολύ δραστικά για να μπορέσω να “κατέβω” και να πλησιάσω αυτούς τους χρόνους ή δεν ξέρω πραγματικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.