Ο Χάμιλτον στην pole position του Χόκενχαϊμ

Η Mercedes του Λιούις Χάμιλτον κέρδισε την pole position στο γερμανικό Γκραν Πρι, που θα διεξαχθεί αύριο (28/7) στην πίστα του Χόκενχαϊμ.

Η Mercedes του Λιούις Χάμιλτον κέρδισε την pole position στο γερμανικό Γκραν Πρι, που θα διεξαχθεί αύριο (28/7) στην πίστα του Χόκενχαϊμ. Πίσω από τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή θα εκκινήσει η Red Bull του Μαξ Φερστάπεν, ενώ τρίτος στα επίσημα δοκιμαστικά ήταν ο άλλος πιλότος της Mercedes, ο Βάλτερι Μπότας.

Η Ferrari, που στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής είχε εμφανιστεί δυνατή και έτοιμη να διεκδικήσει τις πρώτες δύο θέσεις, είδε τόσο τον Σεμπάστιαν Φέτελ όσο και τον Σαρλ Λεκλέρκ να αντιμετωπίζουν το ίδιο μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο μεν Γερμανός να μην μπορέσει να κάνει καν γύρο (!), ο δε Μονεγάσκος να μη συμμετάσχει στο Q3.

Ο Χάμιλτον δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία και πήρε εύκολα την πρώτη θέση, ενώ τέταρτος ήταν ο Πιερ Γκασλί και πέμπτος ο Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ οι Γκροζάν, Σάινθ, Πέρεζ, Χούλκενμπερκ και Λεκλέρκ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Βίοι αντίθετοι, ο Φέτελ θα ξεκινήσει τελευταίος την κούρσα.

Το γερμανικό Γκραν Πρι θα ξεκινήσει αύριο στις 16:10 και ο Χάμιλτον είναι φαβορί για ακόμη μία νίκη φέτος, που αν έρθει θα του επιτρέψει να «αγκαλιάσει» νωρίς-νωρίς τον έκτο παγκόσμιο τίτλο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.