Διαθεσόπουλος: «Άθλος και θαύμα το μετάλλιο του Γκολομέεβ»

Ως άθλο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού, τονίζοντας ότι η επιτυχία αυτή ήρθε μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας.

Ως άθλο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού, τονίζοντας ότι η επιτυχία αυτή ήρθε μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, που πόρρω απέχουν από τις αντίστοιχες των αντιπάλων του στο εξωτερικό. 

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ δήλωσε συγκεκριμένα:

«Συγχαρητήρια στον Κριστιάν Γκολομέεβ και τον προπονητή του, Άκη Οικονόμου, για το τεράστιο αθλητικό επίτευγμα που κατάφεραν. Μία χώρα σαν την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό να κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κολύμβηση, χωρίς τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους στους αθλητές και με τα γνωστά δυσεπίλυτα προβλήματα στις πισίνες. Πρόκειται για άθλο, ήταν ένα θαύμα. Το περιμέναμε και εύχομαι να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο. Αναμέναμε πολλά από τον Γκολομέεβ, όσοι γνωρίζουν από κολύμβηση, αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτό το μετάλλιο. Δεκάδες αθλητές ήταν απέναντι από τον Κριστιάν και κατάφερε να χάσει μόνο από έναν εκπληκτικό Αμερικανό κολυμβητή. Αν κάποιοι γνώριζαν τις συνθήκες προπόνησης των δύο, θα έπρεπε να τρίβουν τα μάτια τους με την επιτυχία του Έλληνα αθλητή, καθώς οι διαφορές στις συνθήκες είναι χαώδεις. Θέλω και πάλι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Γκολομέεβ, την προπονητή του, Άκη Οικονόμου, και σε όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση και τον αθλητισμό».

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, είπε: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για το ασημένιο μετάλλιο του Γκολομέεβ. Στάθηκε στο ύψος του πολύ καλά, δείχνοντας την αξία του και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον».

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, επισημαίνοντας: «Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με αυτό το τεράστιο επίτευγμα του Κριστιάν. Ήταν δικαίωση για τον αθλητή το ασημένιο μετάλλιο, συνεχίζοντας τις επιτυχίες, μετά τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, και έχει τις δυνατότητες να το επαναλάβει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ατυχία στα 50μ. πεταλούδα τον πείσμωσε και είναι μεγάλη επιβράβευση να χάνει μόνο από τον Κάλεμπ Ντρέσελ, που είναι γνωστές οι ικανότητές του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.