Ο… batman Διούδης, η έκπληξη Νούνες και ο MVP Δώνης

Το novasports.gr σας παρουσιάζει τον... έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού από το φιλικό "τεστ" με τη Φένλο.

Στην… αρένα του Φένλο, ο Παναθηναϊκός άντεξε στο “ξύλο” των Ολλανδών, έβγαλε ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε άλλη μια νίκη στο στάδιο της προετοιμασίας. Το novasports.gr σας παρουσιάζει τον… έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού από το φιλικό “τεστ” με τον Ολλανδικό σύλλογο. 

Οι βασικοί: 

Σωκράτης Διούδης: Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Φένλο. Εντυπωσιακές οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού, ο οποίος… βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία. Ήταν ο κύριος λόγος που δεν δέχθηκε γκολ ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Με άριστα το 10, παίρνει… 11. 

Βαγγέλης Θεοχάρης: Σε ένα ρόλο που δεν του ταιριάζει τόσο πολύ, αγωνίστηκε ο νεαρός παίκτης. Ο Θεοχάρης έπαιξε στη δεξιά πλευρά της άμυνας και αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. 

Φάνης Μαυρομμάτης: Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού είχε… μπόλικη δουλειά στο ματς με τη Φένλο. Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος, ωστόσο στην πλευρά του είχε προκληθεί το μεγαλύτερο “ρήγμα” στην άμυνα των Πράσινων. 

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον έμπειρο αμυντικό που “αναχαίτισε” τους ορεξάτους Ολλανδούς, έδωσε πολλές “μάχες” και βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες. 

Εμάνουελ Ινσούα: Δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα ο Αργεντινός μπακ. Αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες. 

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος:
Μπήκε λίγο… τρακαρισμένος στο παιχνίδι, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα αποκτούσε αυτοπεποίθηση, ενώ ανέβασε την απόδοση του από τη στιγμή που μπήκε ο Δώνης στο γήπεδο. 

Γιάννης Μπουζούκης: Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 22 λεπτά, καθώς υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. 

Γκίας Ζαχίντ: Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Νορβηγός μέσος μπήκε με όρεξη, ζήτησε και πήρε μπάλα, προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ωστόσο στην πορεία έμεινε από δυνάμεις. 

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Αν και ήταν δραστήριος, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, καθώς δεν βρήκε κενούς χώρους και δεν είχε βοήθεια στην πλευρά του στο επιθετικό κομμάτι. 

Δημήτρης Κολοβός: Με αρκετή όρεξη και ενέργεια μπήκε στο γήπεδο ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ. Προσπάθησε τόσο στην πτέρυγα, όσο και στον άξονα και είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ ήταν αρκετά καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. 

Νίκος Βέργος: Απελπιστικά μόνος του στην επίθεση του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Βέργος έδωσε τις “μάχες” του και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, ωστόσο δεν πήρε τις πάσες που έπρεπε και δεν είχε “στηρίγματα” για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. 

Οι αλλαγές: 

Κώστας Κότσαρης: Πλέον δεν είναι… είδηση η καλή εμφάνιση του Κότσαρη, αλλά κάτι το συνηθισμένο. Αλάνθαστος και στο ματς με τη Φένλο, ο νεαρός τερματοφύλακας έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση και είναι σταθερά στη λίστα των διακριθέντων. 

Ματίας Γιόχανσον:
Η παρουσία του στη δεξιά πλευρά έδωσε ενέργεια, πάθος και επιθετικότητα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός μπακ ήταν ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες και αρκετά ενεργός στο επιθετικό κομμάτι. 

Αχιλλέας Πούγγουρας: Σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται βελτιωμένος. Ο Πούγγουρας ήταν αλάνθαστος στο ματς με τη Φένλο, περιόρισε σημαντικά τις επιθέσεις των Ολλανδών και έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του. 

Ζοάο Νούνες: Η ευχάριστη έκπληξη του φιλικού ματς με τη Φένλο. Αν και ανέτοιμος, ο Πορτογάλος στόπερ ήταν εξαιρετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την “πράσινη φανέλα” και είχε καλές τοποθετήσεις, αρκετά τρεξίματα και μπόλικη όρεξη. 

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο 18χρονος μπακ είναι η “αποκάλυψη” της εφετινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Είχε τόλμη και το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος, ενώ έκανε κάποια λάθη, κυρίως εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας και της ποδοσφαιρικής του απειρίας. 

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Αγωνίστηκε τόσο στις πτέρυγες, όσο και στην κορυφή της επίθεσης και έχασε μια απίθανη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Φένλο. Τούτη τη φορά, είχε πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. 

Χρήστος Δώνης: Ο πολυτιμότερος παίκτης του Τριφυλλιού στο ματς με τη Φένλο. Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, ο κάπταιν των Πράσινων στο φιλικό παιχνίδι με τους Ολλανδούς, έκλεισαν τα κενά διαστήματα στη μεσαία γραμμή, συμμαζεύτηκε το κέντρο των Πράσινων και βελτιώθηκε αισθητά η κυκλοφορία της μπάλας. Ο Δώνης έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και έβγαλε ποιότητα στο παιχνίδι. 

Δημήτρης Σερπέζης:
Ο πιτσιρικάς προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Έχει ταλέντο, όμως είναι αρκετά νευρικός, αγχωμένος και χρειάζεται να δυναμώσει. 

Τάσος Χατζηγιοβάνης:
Σε εξαιρετική κατάσταση ο εξτρέμ των Πράσινων, μπήκε στο παιχνίδι και έδωσε ενέργεια και ταχύτητα στους Πράσινους. Θα κέρδιζε το πέναλτι, αν ο Ολλανδός διαιτητής έβλεπε… καλύτερα, έδωσε την ασίστ στον Καμπετσή και προβλημάτισε αρκετά τους παίκτες της Φένλο. 

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Στο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε ο Πατρινός μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. 

Αργύρης Καμπετσής:
Τουλάχιστον στο ματς με τη Φένλο αγωνίστηκε για ένα διάστημα στη φυσική του θέση και προσπάθησε στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως το γκολ – highlight το πέτυχε ως δεξί εξτρέμ και αυτό το τέρμα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Καμπετσή στο ψυχολογικό κομμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.