Ελευθερώστε τη δημιουργικότητα σας και διασκεδάστε με το tori™

Power Up Your Play.Η BANDAI NAMCO Entertainment σήμερα αποκαλύπτει το tori™, ένα δημιουργικό και...

Power Up Your Play.

Η BANDAI NAMCO Entertainment σήμερα αποκαλύπτει το tori, ένα δημιουργικό και καινοτόμο οικοσύστημα που επιτρέπει στις οικογένειες με παιδιά από 6 έως 12 ετών να απολαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την ατομική δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την κριτική σκέψη.

Αξιοποιώντας το πρωτοποριακό Mirror Play™, τον τέλειο συνδυασμό της επαυξημένης αλληλεπίδρασης (augmented interaction) – που υποστηρίζεται από την ISKN – με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, το toriφέρνει με ένα μαγικό τρόπο τα παιχνίδια και τις δημιουργίες των παιδιών στη ζωή και κάθε τους κίνηση αντανακλάται άμεσα μέσα από τις υποστηριζόμενες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας τα tori Wand, toriCatapult και tori Spacecraft πάνω από το tori board, τα παιδιά μπορούν να σπάσουν τα εμπόδια μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας και να μπουν σε έναν κόσμο γεμάτο διασκέδαση και δημιουργικότητα.

Πάντα φανταζόμασταν την τεχνολογία επαυξημένης αλληλεπίδρασης (augmentedinteraction)φιλική προς τον χρήστη με τη δυνατότητα να πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και το συναίσθημα. Η συνεργασία με την BANDAINAMCOEntertainment ήταν η ευκαιρία να φέρουμε κοντά σε όλους τη διασκέδαση, τη μαγεία και την φαντασία”τόνισε ο Timothée Jobert, co-founder & CXO της ISKN.

Χάρη στο tori Explorer pack, τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους δημιουργώντας και προσαρμόζοντας τα ψηφιακά αντικείμενα και τα παιχνίδια τους μέσα από ένα δημιουργικό πακέτο και να τα εμφανίσουν μέσα στον δικό τους κόσμο. Αυτό το δημιουργικό ταξίδι επιτρέπει μια ισορροπημένη εμπειρία μεταξύ των δραστηριοτήτων εντός και εκτός οθόνης, έτσι όπως το φαντάστηκαν οι ειδικοί στην εκμάθηση και ανάπτυξη των παιδιών.

«Πιστεύουμε σε δημιουργικές, διασκεδαστικές και δυναμικές μεθόδους που αναπτύσσουν τις δραστηριότητες στις οποίες η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα και η εστίαση προσοχής βρίσκονται στο επίκεντρο. Από αυτή την άποψη, το tori επιτρέπει στα παιδιά να διασκεδάζουν και να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από δημιουργικές και διαδραστικές εμπειρίες, σε μια τέλεια ισορροπία απασχόλησης εντός και εκτός οθόνης”, σχολίασε ο Herve Hoerdt, SVP of Marketing, Digital & Content της BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Το tori Explorer Pack θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι συμβατό με iOS και Android smartphones και tablets. Κατά τη κυκλοφορία θα υπάρχουν 5 διαθέσιμες εφαρμογές στα App Store καιGoogle Play™ Store και το οικοσύστημα του θα εμπλουτιστεί μελλοντικά με νέες εφαρμογές και παιχνίδια.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα www.tori.com ή ρωτήστε τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το tori επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.tori.com, ή ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/toricrafty και στο and Instagramhttps://www.instagram.com/toricrafty.


Δελτίο Τύπου

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.