Απίθανος Φέτελ: «Κοιτούσα τους θεατές για να αλλάξω λάστιχα»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση στο Χόφενχαϊμ και εξήγησε πως η στρατηγική του βασίστηκε εν πολλοίς στους θεατές.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση στο Χόφενχαϊμ και εξήγησε πως η στρατηγική του βασίστηκε εν πολλοίς στους θεατές.

Ο Γερμανός πιλότος τερμάτισε στη δεύτερη θέση, παρότι εκκίνησε από την 20η και εξήγησε πως πήρε την απόφαση να αλλάξει λάστιχα, βλέποντας τις αντιδράσεις των θεατών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πήγαινα αρχικά καλά με τα ελαστικά με την ενδιάμεση γόμα. Από ένα σημείο και έπειτα κοιτούσα στις εξέδρες και όταν είδα, ότι είχαν κλείσει οι θεατές τις ομπρέλες τους, αποφάσισα να επιλέξω σλικς για στεγνή πίστα. Ο αγώνας μου φάνηκε ατέλειωτος, είχα μία καλή εκκίνηση, μετά δεν κατάφερα κάτι αξιοσημείωτο, όμως το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλό.

Είχα διαπιστώσει πριν το τελευταίο safety car, ότι ήμουν γρηγορότερος από όλους, όμως η πίστα χρειαζόταν μεγάλη προσοχή. Ευτυχώς βγήκε αρκετά γρήγορα εκτός πίστας, ώστε να προλάβω να κάνω τις προσπεράσεις που χρειαζόμουν, για να τερματίσω δεύτερος. Η δεύτερη θέση είναι σίγουρα πολύ καλή για την ψυχολογία μου, νιώθω απίστευτα ευτυχισμένος. Συγχαρητήρια στον Μαξ, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.