Παίζει με την Μπασακσεχίρ ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει φτάσει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και καθημερινά ανεβάζει στροφές, κάτι που σημαίνει πως θα είναι απολύτως έτοιμος για τις αναμετρήσεις, είτε με τη Χόνβεντ, είτε με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, τον Αύγουστο. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον συμπατριώτη του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα της Ένωσης. 

Αντιθέτως, εκτός “μάχης” για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί οι Οικονόμου και Κρστίτσιτς, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Οι δυο παίκτες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να δοκιμάσει την ετοιμότητα της ομάδας του στο προσεχές φιλικό με την τουρκική ομάδα και θέλει να δει σαφώς καλύτερη εικόνα από τους “κιτρινόμαυρους” συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.