Η Disney σπάει από τώρα το περσινό της box office

Και δεν πατήσαμε στον Αύγουστο ακόμα...Η Disney έχει χτυπήσει στο 2019 τα $7,67 δις στο box...

Και δεν πατήσαμε στον Αύγουστο ακόμα…

Η Disney έχει χτυπήσει στο 2019 τα $7,67 δις στο box office, ξεπερνώντας το προηγούμενη ετήσιο ρεκόρ της, που ήταν το 2016 με $7,61 δις, σύμφωνα με το Variety. Έχει από τώρα επίσης ξεπεράσει τα περσινά έσοδα της των $7,33 δις.

Το νέο ρεκόρ είναι άξιο αναφοράς καθώς ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η Disney έχει τρεις ακόμα μεγάλες ταινίες να κυκλοφορήσει – τα “Frozen 2”, “Maleficent” και “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Το νέο ρεκόρ περιλαμβάνει $5,09 δις από αγορές εκτός ΗΠΑ, πρώτη φορά που το στούντιο ξεπερνάει τα $5 δις σε αυτές τις αγορές.

Το σπάσιμο του ρεκόρ ήταν αναμενόμενο για όσους παρακολουθούν το box office, αφού ουκ ολίγες ταινίες του στούντιο ξεπέρασαν το $1 δις φέτος. Εκτός του “Avengers: Endgame”, που ξεπέρασε το “Avatar” και είναι ο παγκόσμιος βασιλιάς του box office στην ιστορία του κινηματογράφου, τα “Captain Marvel”, “Aladdin”, “The Lion King” ξεπέρασαν επίσης το $1 δις. Το ίδιο ποσό αναμένεται να χτυπήσει και το “Toy Story 4”, που παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους. Ενώ να αναφέρουμε ότι το “The Lion King” βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στις αίθουσες.

Αν προσθέσουμε επίσης τα έσοδα από τις ταινίες της Fox, την οποία εξαγόρασε η Disney μέσα στην χρονιά, η Disney έχει το 45% από τα $16 δις που έχει χτυπήσει το box office του 2019, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Η Warner Bros, ο πιο στενός ανταγωνιστής της Disney, βρίσκεται στα $2 δις μέχρι στιγμής.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.