Τη δημιουργική της ομάδα αποκάλυψε η σειρά “Lord of the Rings”

Η Συντροφιά πίσω από τις κάμερες αποκαλύφθηκε.Η νέα σειρά του Amazon, "Lord of the Rings"...

Η Συντροφιά πίσω από τις κάμερες αποκαλύφθηκε.

Η νέα σειρά του Amazon, “Lord of the Rings“, ανακοίνωσε τη δημιουργική του ομάδα.

Showrunners θα είναι οι J.D. Payne και Patrick McKay, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός ο Juan Antonio Bayona (The Orphanage, Jurassic Park: Fallen Kingdom) και άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί οι Belén Atienza, Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado.

Επιπλέον, σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) και Justin Doble (Stranger Things). Παραγωγός θα είναι ο Ron Ames (The Aviator) και μαζί του στην παραγωγή και στη σεναριογραφία θα βρεθεί η Helen Shang (Hannibal). Σύμβουλος σεναριογραφίας θα είναι η Glenise Mullins και σύμβουλοι παραγωγής οι Bryan Cogman (Game of Thrones) και Stephany Folsom (Toy Story 4).

Η Kate Hawley (Suicide Squad) θα δημιουργήσει τα κουστούμια της σειράς, ενώ σχεδιαστής θα είναι ο Rick Heinrichs (Star Wars: The Last Jedi), υπεύθυνοι στα ειδικά εφέ οι Jason Smith (The Revenant) και Tom Shippey (Tolkien), και εικονογράφος ο John Howe.

“Αυτή η ομάδα είναι η Συντροφιά – έχουν συγκεντρωθεί από όλο τον κόσμο, όλοι θα προσπαθήσουν να περπατήσουν τον ίδιο δρόμο για να καταφέρουν κάτι μεγαλύτερο από αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας”, είπαν οι McKay και Payne σε δήλωσή τους. “Αισθανόμαστε τυχεροί που θα βρεθούμε ανάμεσα σε τόσο ταλαντούχους ανθρώπους”.

“Καθώς το ταξίδι μας στη Μέση Γη ξεκινά, βρισκόμαστε στα καταπληκτικά χέρια των J.D. και Patrick και της απίθανης δημιουργικής ομάδας που συγκέντρωσαν”, είπε η Jennifer Salke, Πρόεδρος των Amazon Studios. “Το βάθος και το εύρος της εμπειρίας των ομάδων σεναριογραφίας και παραγωγής είναι πραγματικά απίθανα και έχουν σεβασμό και γνώση στην παράδοση του Tolkien. Χαιρόμαστε που θα τους έχουμε στη σειρά που τώρα αρχίζει να ζωντανεύει”.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το cast της επερχόμενης σειράς, εκτός της Markella Kavenagh, η οποία θα κατέχει κάποιον μυστήριο ρόλο. Ο Οrlando Bloom βρίσκεται και αυτός στο Amazon, αλλά σε διαφορετική σειρά, το “Carnival Row”. Σε πρόσφατη δήλωσή του, μίλησε για τη νέα σειρά λέγοντας τα εξής:

“Είναι αστείο, θυμάμαι που ήμουν στο πλατό με τον Peter Jackson… πριν από 20 χρόνια περίπου. Και έλεγε, ‘δεν θα είναι αστείο να κάνουν κάποια στιγμή το remake του ‘Lord of the Rings’; Και κάναμε ένα καταπληκτικό γύρισμα εκείνη την στιγμή και του λέω, ‘Δεν θα γίνει ποτέ, μα ποτέ’. Και να ‘μαστε. Δουλεύω για το Amazon και το κάνουν”.

Όσον αφορά την πιθανότητα εμφάνισής του και πάλι ως Legolas Greenleaf, είπε:

“Δεν ξέρω πως θα το κάνουν, δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. M’ αρέσει να με σκέφτομαι ως αγέραστος, αλλά δεν ξέρω που θα κολλούσα στον κόσμο. Αν μιλάμε για τον Legolas, θα έχουν βρει κάποιον 19χρονο, που είναι έτοιμος και θα κάνει καταπληκτική δουλειά”.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή (Second Age), πριν τα γεγονότα των βιβλίων του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τις δύο πρώτες μόνο να κοστίζουν στο κανάλι περίπου μισό δισεκατομμύριο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.