«Έδεσε» Μασουακού η Γουέστ Χαμ

Δεν το κουνάει από το Λονδίνο ο Αρτούρ Μασουακού. Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ, που θα τον διατηρήσει στο Στράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Δεν το κουνάει από το Λονδίνο ο Αρτούρ Μασουακού. Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ, που θα τον διατηρήσει στο Στράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μασουακού από τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στους Λονδρέζους μετρά 75 συμμετοχές και θεωρείται ένας από τους καλύτερους μπακ της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, τα «σφυριά» έσπευσαν να τον «δέσουν» στο Στράφορντ με νέο συμβόλαιο, που αφενός θα του αποφέρει καλύτερες απολαβές και αφετέρου έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση. Η ομάδα ήθελε να μείνω, οπότε δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ. Ήταν απλώς θέμα χρόνου. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στο νέο πρωτάθλημα και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα που αγαπώ. Δεν ήταν εύκολα για εμένα όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, αλλά πάντα ήμουν θετικός και πίστευα ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό για τη Γουέστ Χαμ. Ελπίζω και για εμένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτού του συλλόγου. Ο προπονητής έχει πει πολύ καλά λόγια για εμένα και ευελπιστώ να του ανταποδώσω την πίστη του στο πρόσωπο μου», δήλωσε ο 25χρονος πρώην μπακ του Ολυμπιακού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Αρτούρ υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική, ο οποίος έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Ολοκλήρωσε τη σεζόν σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.