Ρέζνικ: «Θα μπούμε δυνατά για το θετικό αποτέλεσμα» (video)

Ο Ραντίμ Ρέζνικ δήλωσε πανέτοιμος να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, εξήγησε πως δεν περιμένει να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η αρχή της αναμέτρησης για τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ραντίμ Ρέζνικ δήλωσε πανέτοιμος να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, εξήγησε πως δεν περιμένει να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η αρχή της αναμέτρησης για τη Βικτόρια Πλζεν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση του: «Άμα δεν ήμουν εντάξει δεν θα έπαιζα ούτε στον αγώνα με την Κάρβινα».

Για την ατμόσφαιρα και τις καιρικές συνθήκες: «Νομίζω ότι έχουμε παίξει σε συνθήκες τέτοιου είδους αλλά και σε γεμάτα γήπεδα. Ίσως να υπάρξει λίγο πρόβλημα στην μεταξύ μας επικοινωνία αλλά δεν θα μας εμποδίσει ιδιαίτερα αυτό».

Για το γεγονός ότι σκοράρουν κυρίως στην επανάληψη: «Εμείς παίζουμε πάντα δυνατά από την αρχή του αγώνα. Ίσως βάζουμε στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερα γκολ, αλλά βάζουμε τα δυνατά μας από την αρχή. Και στο πρώτο και στο δεύτερο 45λεπτο».

Για την συνταγή πρόκρισης: «Εγώ δεν έπαιξα στον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν ψηλά, είναι γρήγοροι. Στο πρώτο ματς δεν βάλαμε γκολ, δεν είχαμε τύχη. Εδώ θέλουμε να ψάξουμε το πρώτο γκολ και αν τα καταφέρουμε θα είμαστε κοντά στην πρόκριση. Γιατί μετά ο αντίπαλος θα θέλει δυο τέρματα για να περάσει».

Για το γεγονός ότι ο Κρμέντσικ «ξεμπούκωσε» στο τελευταίο ματς: «Εγώ εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ήταν τραυματίας, όλοι ξέραμε ότι θα ξεπεράσει τον τραυματισμό και θα σκοράρει. Θα πηγαίνει όλο και καλύτερα».

Σχετικά με το αν θα είναι σημαντικό να μείνουν όρθιοι στα πρώτα λεπτά και να μην την… πατήσουν όπως πέρυσι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Κάθε αρχή σε κάθε αγώνα είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι θα μπούμε δυνατά και θα συνεχίσουμε δυνατά για το θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.