Αποχαιρέτησε χωρίς γκολ την Ολλανδία (video)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Μπρέντα στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Δοκάρι και για τις δύο ομάδες στο 2ο ημίχρονο. Εσφαλμένα ακυρώθηκε γκολ του Μακέντα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Μπρέντα στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Δοκάρι και για τις δύο ομάδες στο 2ο ημίχρονο. Εσφαλμένα ακυρώθηκε γκολ του Μακέντα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με το γνώριμο 4-3-3 ο Παναθηναϊκός και με τον Γιώργο Δώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Κόναν. Παίκτη που δοκιμάζει στην προετοιμασία και σύντομα θα αποφασίσει αν θα μείνει στο ρόστερ στην εφετινή περίοδο. Η Μπρέντα υποβιβάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και επίσης ο σχηματισμός της είναι 4-4-4.

ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για την ελληνική ομάδα στο 2ο λεπτό.  Ο Χατζηγιοβάνης κινήθηκε έξω από την περιοχή των Ολλανδών και επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να φεύγει μακριά από τα δοκάρια του Ολάι. Στο 10ο λεπτό ο Ελ Αλουσί βρήκε χώρο στην περιοχή του Παναθηναϊκού και επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Λίγο πριν το ημίωρο οι «πράσινοι» απείλησαν με ένα ακόμη μακρινό σουτ, αυτή τη φορά από τον Δώνη, αλλά με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ. Στο 36ο λεπτό φάση διαρκείας στα καρέ του “τριφυλλιού” με τελικό αποδέκτη τον Στόκερς να αξιοποιεί λάθος των αμυνόμενων και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Νωρίτερα στη φάση ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Κότσαρη. Στο 39ο λεπτό εξαιρετικό σου του Χατζηθεοδωρίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το δοκάρι των Ολλανδών. Δύο λεπτά αργότερα ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή και μετά από σουτ του Κολοβού, όμως λανθασμένα ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και το γκολ κακώς δε μέτρησε.

ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70’

Σημαντική ευκαιρία της Μπρέντα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ατομική προσπάθεια του Ελ Αλουσί που μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε καλό σουτ, η μπάλα κόντραρε ο Κότσαρης της άλλαξε πορεία και την έστειλε στο δοκάρι κρατώντας δύσκολα το μηδέν στην άμυνα. Στο 56ο λεπτό ένα ακόμη καλό σουτ για τον Παναθηναϊκό με τον Χατζηθεοδωρίδη και με τον τερματοφύλακα της Μπρέντα να παραχωρεί κόρνερ. Σημαντική ευκαιρία για τους «πράσινους» στο 63’. Ο Κολοβός αξιοποίησε λάθος της ολλανδικής άμυνας και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γιώργος Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές λίγο πριν το 70ο λεπτό με στόχο να δει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός στο τελευταίο του διάστημα, γεγονός που εν πολλοίς οφείλεται στα πολλά νέα πρόσωπα και την έλλειψη συνοχής.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (66’ Χριστογεώργος), Γιόχανσον (66’Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (Εμμανουηλίδης), Πούγγουρας (77’ Θεοχάρης), Ινσούα (66’ Μαυρομμάτης), Δώνης (46’ Νούνες), Χατζηθεοδωρίδης (66΄ Ζαγαρίτης) Χατζηγιοβάνης (73’Αλεξανδρόπουλος), Κολοβός (66’ Καμπετσής), Κονάν (Ζαχίντ), Μακέντα (73’ Βέργος).

Μπρέντα: Ολάι, Ριέρα, Μονσάλβε, Σχούτεν, Βέρσερεν, Ελ Αλουσί, Στόκερς, Φιλίποβιτς(46’ Ντάμεν), Μάσχαρτ, Φαν Ντερ Χαγκ (85’ Φαν Χόιντονκ), Κουτιμπάνα (79’ Αζαγκά).. 

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του φιλικού αγώνα:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.