Σιμεόνε: “Θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο Ζλάταν”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τόνισε πως θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του αν ήταν νεότερος.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τόνισε πως θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του αν ήταν νεότερος. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε και στη φιλική νίκη 7-3 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, πως δε σημαίνει τίποτα και πως η σκληρή δουλειά από τους παίκτες του θα πρέπει ν συνεχιστεί. 

Χαρακτηριστικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: “Το ταλέντο και η προσωπικότητα του Ιμπραΐμοβιτς, στα νιάτα του, θα ήταν σημαντικά για εμάς”.

Στη συνέχεια τόνισε για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης: “Οι δημοσιογράφοι βγάζετε τους τίτλους, είτε σε μεγάλες είτε σε κακές εμφανίσεις. Δε βγαίνουμε από την πορεία μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να έχουμε μια σωστή κατεύθυνση πέρα από το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, τόσο για την άμυνα όσο και τη μεσαία γραμμή. Αυτό που θέλουμε μόνο, είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε εμφάνιση και να υπάρχει συναγωνισμός. Όταν εμφανιστούν οι αντίπαλοί μας, έτσι, θα είμαστε ανταγωνιστικοί»”.

Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αντουάν Γκριεζμάν: “Μας έδωσε τα πάντα, δε σκέφτομαι το τέλος της σχέσης, αλλά την εξέλιξή της σε 5 χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια ήταν πάντα παρών στο γήπεδο και το έκανε σε ένα τρομερό επίπεδο. Τα νούμερά του είναι φανταστικά και θέλω να του ευχηθώ μόνο τα καλύτερα στην νέα του πορεία στην Μπαρτσελόνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.