Στην τελική ευθεία τα μετεγγραφικά

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία και πλέον η προσοχή όλων στο “τριφύλλι” στρέφεται στα μετεγγραφικά ζητήματα.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία και πλέον η προσοχή όλων στο “τριφύλλι” στρέφεται στα μετεγγραφικά ζητήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμα τεσσάρων παικτών. Ο Νίκος Νταμπίζας αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αμυντικό χαφ, ένα κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό. Παράλληλα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Γιοάν Μολό, με τον παίκτη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια δυο ετών. 

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δείξει τα όσα σκέφτεται για την ενδεκάδα των “πράσινων” εν όψει της νέας σεζόν, στα τρία φιλικά που ακολουθούν, με αντιπάλους της Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Ξάνθη. Στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να έχει και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, προκειμένου να προχωρήσει στο “μοντάρισμα” της ενδεκάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.