Πρώτες εικόνες από το “The Irishman” του Martin Scorsese

Έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου.Τα πρώτα αποσπάσματα του "The Irishman" δημοσίευσε το Netflix.Σε αυτά...

Έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τα πρώτα αποσπάσματα του “The Irishman” δημοσίευσε το Netflix.

Σε αυτά θα δούμε τους Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci και Ray Romano. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, ενώ προς το τέλος του έτους θα γίνει διαθέσιμο και στους συνδρομητές της υπηρεσίας.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Οι Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Martin Scorsese, THE IRISHMAN, ένα επικό saga για το οργανωμένο έγκλημα στη μετα-πολεμική Αμερική, το οποίο παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Frank Sheeran, ενός απατεώνα και εκτελεστή που δούλεψε μαζί με τις πιο κακόφημες φιγούρες του 20ου αιώνα. Μέσα από διάστημα δεκαετιών, η ταινία χρονολογεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα εγκλήματα της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού Προέδρου του Εργατικού Συνδικάτου Jimmy Hoffa, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: το πώς δουλεύει, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με την πολιτική.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Jack Huston, Stephen Graham, Ray Romano, Kathrine Narducci, Anna Paquin και Danny A. Abeckaser. Σεναριογράφος είναι ο Steven Zaillian, και βασίζεται στο βιβλίο “I Heard You Paint Houses” του Charles Brandt. Παραγωγοί είναι οι Scorsese, De Niro, Jane Rosenthal, Gaston Pavlovich, Randall Emmett, Emma Tillinger Koskoff, Gerald Chamales και Irwin Winkler.

Αυτή είναι η ένατη συνεργασία των Scorsese και De Niro και η τέταρτη που ο De Niro συνεργάζεται με τον Pacino.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.