Ο σκηνοθέτης του “Call Me by Your Name” στη μεταφορά του “Lord of the Flies”

Το μυθιστόρημα του William Golding στη μεγάλη οθόνη. Τρίτη κινηματογραφική μεταφορά θα αποκτήσει...

Το μυθιστόρημα του William Golding στη μεγάλη οθόνη.

Τρίτη κινηματογραφική μεταφορά θα αποκτήσει το μυθιστόρημα του

William Golding, “Lord of the Flies”, με τον σκηνοθέτη του “Call me by Your Name”, Luca Guadagnino, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να κρατήσει τα σκηνοθετικά ηνία.

Σύμφωνα με το Variety, ο παραγωγός Marco Morabito βρίσκεται και αυτός σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την παραγωγή, ενώ οι Lindsey Beer, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet θα είναι μάλλον εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το μυθιστόρημα ακολουθεί μια ομάδα σχολιαρόπαιδων, τα οποία εγκαταλείπονται σε ένα έρημο νησί και τα οποία σχηματίζουν μια βάναυση κοινωνική τάξη. Εκδόθηκε το 1954 και κέρδισε Νόμπελ Λογοτεχνίας. Έχει αποκτήσει ξανά κινηματογραφική μεταφορά το 1963 και το 1990. Η έκδοση του ’63 ήταν σκηνοθετημένη και γραμμένη από τον Peter Brook, βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών και βρίσκεται πιο κοντά στο βιβλίο, σε αντίθεση με την έκδοση του ’90, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον Harry Hook, γράφτηκε από τον Jay Presson Allen και πρωταγωνιστούσαν οι Balthazar Getty, Chris Furrh, Danuel Pipoly και James Badge Dale.

Ο Guadagnino είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών και ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 με την ταινία “The Protagonists”. Γνωστές δουλειές του είναι τα “Melissa P.” (2005), “I Am Love” (2009), “A Bigger Splash” (2015), ενώ πρόσφατα σκηνοθέτησε τα “Call Me by Your Name” (2017), το οποίο του χάρισε υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και μια νίκη για το Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο, και το “Suspiria” (2018). Μελλοντικά του σχέδια είναι το sequel του “Call Me by Your Name”, μια ταινία που θα βασίζεται στον δίσκο του Bob Dylan, “Blood on the Tracks”, και τη μίνι σειρά του ΗΒΟ, “We Are Who We Are”.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.