Ο θρύλος της ροκ Eric Burdon μας καλεί να διαλέξουμε τραγούδια για τη συναυλία του στο Ηρώδειο

Ποια τραγούδια θα θέλατε πιο πολύ από όλα να ακούσετε ζωντανά στη μεγάλη αποχαιρετιστήρια βραδιά, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο; αναρωτιέται ο ίδιος ο Eric Burdon που, όπως είναι γνωστό, αγαπά ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό! Και σας καλεί να φτιάξετε εσείς το set list, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του στο facebook! Μπορεί να καταλαβαίνουμε από την πρώτη...

Ποια τραγούδια θα θέλατε πιο πολύ από όλα να ακούσετε ζωντανά στη μεγάλη αποχαιρετιστήρια βραδιά, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο; αναρωτιέται ο ίδιος ο Eric Burdon που, όπως είναι γνωστό, αγαπά ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό! Και σας καλεί να φτιάξετε εσείς το set list, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του στο facebook!

Μπορεί να καταλαβαίνουμε από την πρώτη νότα το “The House Of The Rising Sun”, να ξέρουμε απέξω τους στίχους του “It’s My Life” ή του “Don’t Let Me Be Misunderstood”, να έχουμε χορέψει τρελά στους ρυθμούς του “The Night” ή του “We Gotta Get Οut Οf This Place”, να λατρεύουμε τα “Spill The Wine”, “When I Was Young”, “Tobacco Road”… Είναι όμως μόνο αυτά όσα δεν χορταίνουμε όλα αυτά τα χρόνια να ακούμε; Ή μήπως είναι και το “I’m Crying”, το “Boom Boom”, το “See See Rider”, το “I Put A Spell On You” και το “Paint It Black”; Τραγούδια που είπε με τους Animals ή με τους War, δικά του ή φοβερές διασκευές… όλα κομμάτια που αγαπήσαμε και κάναμε δικά μας!

Στείλτε λοιπόν εσείς οι ίδιοι στον Eric Burdon, με private message, τα τραγούδια που θα θέλατε να απολαύσετε live από τη μοναδική φωνή του εκείνη τη βραδιά, εδώ: https://www.facebook.com/OfficialEricBurdon/

Ο θρύλος του ροκ, η ψυχή των Animals, το είδωλο των ’60s, η κινητήριος δύναμη της περίφημης British Invasion, ο πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες του rock ‘n’ roll, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Ο Eric Burdon θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.