Μυστικό μήνυμα από την Cortana στο trailer του Halo Infinite

"Took you long enough."Αποκαλύφθηκε ένα μυστικό μήνυμα στο τρέιλερ του Halo Infinite από την E3...

“Took you long enough.”

Αποκαλύφθηκε ένα μυστικό μήνυμα στο τρέιλερ του Halo Infinite από την E3 2019 και ακούγετε σαν να υπάρχει περισσότερη Cortana στο τρέιλερ απ’ ότι πιστεύαμε.

Η 343 Industries αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ για το Halo Infinite στην E3 2019, το οποίο έδειχνε τον Master Chief να ξυπνά από έναν πεζοναύτη έξω από τα συντρίμμια μια εγκατάστασης Halo. To τρέιλερ εστίαζε περισσότερο στους δύο αυτούς χαρακτήρες, με ένα μικρό teaser για την Cortana στο τέλος. Αλλά κρυμμένο σε κοινή θέα ήταν ένα μυστηριώδες μήνυμα το οποίο έκανε tease περισσότερα μυστήρια σχετικά με την Α.Ι. (Cortana).

Ο χρήστης του Twitter @xepyal έκανε tweet στον Dan Chosich της 343 Industries ένα URL link που βρήκαν κρυμμένο στο τρέιλερ του Discover Hope. Ο σύνδεσμος στέλνει όσους τον κλικάρουν σε ένα αρχείο ήχου 40 δευτερολέπτων στο οποίο ακούγεται ο ήχος βημάτων πριν ακουστεί μία φωνή, η οποία μοιάζει με αυτή της Cortana, που λέει “Αυτό…αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω πως. Αλλά είμαι εγώ”.

Ο χρήστης Xepyal λέει πως ανακάλυψαν τον κωδικό κρυμμένο στο 3:33 του τρέιλερ της E3. Μία λάμψη από κόκκινα ολογράμματα αναβοσβήνει μπροστά από τον πεζοναύτη, που στην αρχή μοιάζει με αλλόκοτα sci-fi γραφικά. Ο Xepyal όμως έβγαλε πολλαπλά screenshots από τις κόκκινες μπάρες και τις ένωσε δημιουργώντας έναν QR κωδικό. To QR αυτό, τον έστειλε στο αρχείο ήχου.

Ο επίσημος λογαριασμός του Halo στο Twitter απάντησε στον Xepyal με εικόνα gif της Catherine Halsey που λέει, “Took you long enough”. Δείχνοντας έτσι πως οι χρήστες ανακάλυψαν επιτέλους το μυστικό στο τρέιλερ του Halo. Είναι άγνωστο το αν υπάρχουν άλλα μυστικά στο τρέιλερ του Halo, αλλά σίγουρα αυτό ήταν το μεγαλύτερο.


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.